Brian Nygaard

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Brian Nygaard

Brian Nygaard er en engageret foredragsholder, der med et væld af historier og anekdoter tager publikum helt med ind i den sport, der fascinerer så mange. Kom helt tæt på de største sejre i fx Tour de France, Giro d’Italia og Paris-Roubaix og hør om de største kriser set indefra og vejen igennem dem.

Brian Nygaard: Foredragstemaer

Cykelsporten bag kulissen, i orkanens øje.

Et intimt indblik i verdens hårdeste sportsgren. Mellem medier og toppræstationer. Om holdkultur og individualister i midten af en daglig mediestorm henover tre uger.

Medier og elitesport på begge sider af hegnet

Hvordan forbereder og træner man verdens bedste atleter til mødet med pressen? Hvordan håndterer man professionelt medierelationer i et miljø, hvor man dagligt er presset til det yderste? Hvad er tendenserne i moderne mediehåndtering og hvordan vil de journalistiske udfordringer se ud i fremtiden.

Skandaler, kriser og det smukke i cykelsporten

En rejse gennem 17 års arbejde med professionel cykelsport på forreste række. Gennem kriser og triumfer, skandaler og store sejre. Et grundigt indblik i de bedste historier fra en turbulent og smuk periode i en af mest eksponerede sportsgrene i verden.

Om Brian

Brian Nygaard har i over 17 år været en del af den professionelle cyklings inderkreds. Han kender rytterne, sportsdirektørerne og hjælperne. I dag er han kommentator på TV2 og havde i sommer sin debut sammen med Chris Anker Sørensen og Rasmus Staghøj som stationens nye kommentatorhold. Brian Nygaard er en engageret foredragsholder, der med et væld af historier og anekdoter tager publikum helt med ind i den sport, der fascinerer så mange. Kom helt tæt på de største sejre i fx Tour de France, Giro d’Italia og Paris-Roubaix og hør om de største kriser set indefra og vejen igennem dem.

CV

2001: Udannet cand.mag i filosofi fra Aarhus Universitet.
2001-2009: Pressechef hos Riis Cycling
2009-2010: Communications Director, Team Sky
2010-2011: General Manager, Leopard-Trek
2013-2015: Board of Directors, AIGCP
2011-2015: Fast skribent, Jyllands-Posten
2011-2017: Communications Director, Orica-Scott
2015- Partner, Pas Nomal Studios
2017- Journalist ved Weekendavisen og ekspertkommentator hos TV2

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Brian Nygaard