Cecilie Beck

Super skarpe og interessante foredrag

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Cecilie Beck

En af dansk TV’s absolutte højdespringere er Cecilie Beck, der med elegance, nærvær og professionalisme præsenterer Nyhederne på TV2. Her guider hun os trygt igennem en nyhedsstrøm, der består af alt fra dansk politik til udviklingen i Irak. Cecilie Beck er uddannet journalist og har i flere år været tilknyttet både Danmarks Radio og TV2 både som årvågen tilrettelægger og som egentlig nyhedsvært.

Nyhedsvært – og meget mere

Cecilie Beck er et uhyre kompetent menneske, der evner at holde mange bolde i luften på én gang. Hun er super skarp, og med stor rutine kan Cecilie Beck levere et vældigt interessant foredrag, hvor hun stilfærdigt og undrende stiller spørgsmålet: “Er arbejdet sundt”? Nok kan det synes som et banalt spørgsmål, men Cecilie Beck er ganske alvorlig, når hun i sin søgen efter svaret behandler emnet med den seriøsitet, det fortjener.

Cecilie Beck kan også bookes som vært eller konferencier, hvor hun med lige dele alvor, humor og en uhøjtidelig performance er i stand til at styre alle vel igennem et arrangement.

Book Cecilie Beck allerede i dag

Hvis du gerne vil booke Cecilie Beck til et spændende foredrag om arbejdslivet, kan du ringe til os i dag og få en pris. Du kan også benytte kontaktformularen til højre på siden, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Cecilie Beck

Om foredraget:

Arbejdspladsen er det sted, vi bruger mange af vores dagtimer hver dag. Men vi har en tendens til at komme ind i nogle uheldige rutiner. Cecilie Beck tager fat på de dårlige vaner, man kan støde ind i på arbejdet – både i forhold til kost, adfærd og måden, vi behandler hinanden på. Få tips og tricks til, hvordan du både fysisk og mentalt bliver sundere på arbejdet.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Cecilie Beck

Om foredraget:

Hvad gør dovenskab og inaktivitet mod hjernen og kroppen? Cecilie Beck har i videnskabens navn ladet sig dvæle ned i sofalivet i 2 uger, mens hun var omgivet af læger til at holde øje med hendes udvikling. Få øjnene op og se de skræmmende resultater om kroppens forfald.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Cecilie Beck

Foredragsholdere i samme kategori som Cecilie Beck