Jan Pytlick

Motivation med en guldvinder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jan Pytlick

Jan Pytlicks navn smager af guld og succes. Som træner for de bedste danske håndboldkvinder har han vundet både OL- og VM-guld. Jan Pytlick er en gudsbenådet taktiker og med sit eminente blik for håndboldspillets facetter, har han stået i spidsen for flere vindende hold, mens han med ro og overblik har dikteret spillet fra sidelinjen.

Guld til Jan-mark

Efter en skulderskade i en ung alder stoppede en ellers lovende Jan Pytlick sin aktive karriere og kastede i stedet sin energi over trænergerningen. Med et hidtil uset energiniveau og en meget professionel indstilling til alle håndboldens detaljer lykkedes det hurtigt Jan Pytlick at få succes.

Jan Pytlick er optaget af, hvordan du får mennesker til at arbejde sammen med henblik på at høste det mest frugtbare resultat. Hvordan gør du håndboldspillere til ægte vindere og sørger for, at motivationen altid er i top? Disse og andre spørgsmål danner rammen om Jan Pytlicks foredrag, som på bedste vis demonstrerer, at vinderkultur er noget, der sidder mellem ørerne og i høj grad kan fremelskes.

Book Jan Pytlick allerede i dag

Ring til os allerede i dag, og book et foredrag med Jan Pytlick, eller benyt dig af kontaktformularen til højre på siden, hvis du er interesseret i at få flere oplysninger om Jan Pytlick.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Jan Pytlick

Om foredraget:

Hvordan sammensættes et stærkt team? Og hvordan videreføres en succes? Lad jer rive med, når den dygtige taktiker Jan Pytlick øser ud af sine erfaringer med, hvordan han får et hold til at samarbejde, og hvordan han skaber en vinderkultur. Jan Pytlick har bevist, at teorierne virker i praksis. Egentlig er det såre enkelt, hvad han gør – han bliver bare ved med at gøre det. Og det virker! Medansvar og ærlighed er nogle af nøgleordene. Alle skal føle ansvar for udviklingen og resultaterne – og noget af det vigtigste er, at hver enkelt spiller selv er med til at definere den rolle, vedkommende skal spille på holdet. Når så først det ligger fast, er det vigtigt, at alle accepterer sin rolle.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jan Pytlick

Foredragsholdere i samme kategori som Jan Pytlick