Patrick Piscot

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Patrick Piscot

Bliv inspireret af den 26-årige Patrick Piscot og hans stærke evne til aldrig at give op, på trods af sine mange møder med døden.

Patrick Piscot var 5 år, da han blev konfronteret med døden første gang. Hans bedste ven, Victor, der også kun var 5 år, omkom i en tragisk busulykke på vej til Equador med sin familie.

Den oplevelse var paradoksalt nok med til at redde Patricks liv, da han 13 år senere pludselig befandt sig midt i en massakre på den norske ø Utøya, hvor højreekstremisten Anders Behring Breivik skød vildt omkring sig på en socialdemokratisk ungdomslejr og endte med at dræbe 69 sjæle på øen.

Gennem sit unge liv har Patrick lidt mange tab og barndomsvennens død var langt fra den eneste barske oplevelse han havde med sig i baggagen, da han drog mod øen i 2011. For uden disse oplevelser er det ikke sikkert, at han havde været hærdet nok til at bevare det kølige overblik, imens han flygtede fra Breiviks dræbende kugler.

Du kan, hvad du vil

Patrick er vokset op med en følelse af beredskab – han har siden barndommen skulle være klar til at løbe for livet, og lige netop denne følelse blev drivkræften, der reddede ham igennem terrorangrebet på Utøya. Uden de mange kaotiske og til tider traumatiske oplevelser i barndommen, mener Patrick at den sommerdag havde udspillet sig helt anderledes, måske var han blevet grebet af panik, måske var han frosset, og – hvem ved – skudt og dræbt på Utøya.

Patrick er aktuel med hele sin livshistorie, eller blot sin beretning om Utøya og kan skræddersy foredraget som det ønskes. Vi anbefaler dog at I får hele livshistorien med, da den er grundlæggende for, hvordan han som blot 18-årig overlevede et af de mest forfærdelige massakrer i verdenshistorien, og stadig står den dag i dag.

Book Patrick Piscot allerede i dag.

Book Patrick Piscot til et foredrag og vær vidne til en fuldstændig forbløffende beretning om et liv, der næsten endte i selvmord, men tog en drejning, da han ramte bunden.

Ring til os for at få en pris på et foredrag med Patrick Piscot eller benyt kontaktformularen.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Patrick Piscot

Om foredraget:

Patrick er vokset op med en følelse af beredskab – han har siden barndommen skulle være klar til at løbe for livet, og lige netop denne følelse blev drivkræften der reddede ham igennem terrorangrebbet på Utøya. Uden de mange kaotiske og til tider traumastiske oplevelser i barndommen, mener Patrick at den sommerdag havde udspillet sig helt anderledes, måske var han blevet grebet af panik, måske var han frosset, og hvem ved skudt og dræbt på Utøya.

Oplev et inspirerende foredrag fortalt med en dyb indlevelse, der sætter sig i ens grundvold og får hårene til at rejse sig.

Patrick er aktuel med hele sin livshistorie, eller blot sin beretning om Utøya og kan skræddersy foredraget som det ønskes. – Vi anbefaler dog at I får hele livshistorien med, da den er grundlæggende for hvordan han som blot 18-årig overlevede et af de mest forfærdelige massakre i verdenshistorien, og stadig står den dag i dag.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Patrick Piscot

Foredragsholdere i samme kategori som Patrick Piscot