Jan Lysdahl

Musiker I Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jan Lysdahl

Jan Lysdahl er 57 år og har været professionel musiker i 35 år. Herunder har Jan været sangskriver og producer i mere end 20 år.

“Midt Om Natten”

Jan har både spillet og indspillet med Kim Larsen – og Jan medvirker på de to mest solgte albums nogensinde i Danmark, nemlig “Midt Om Natten” og “Forklædt Som Voksen”, begge med Kim Larsen. Derudover har Jan arbejdet sammen med en lang række andre store danske navne, såsom Sanne Salomonsen, One Two, Hanne Boel, Sko & Torp, Rugsted & Kreutzfeldt og Anne Dorte Michelsen.

Book Jan Lysdahl allerede i dag

Ønsker du et indslag, der med masser af god musik og spændende historier? Så ring til os og få en pris på Jan Lysdahl. Benyt også gerne kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Jan Lysdahl

Om foredraget:

Jan Lysdahl var manden bag trommerne, da Kim Larsen indspillede “Midt Om Natten” (1983) og “Forklædt Som Voksen” (1986). Kom med til en forrygende aften, når Jan Lysdahl fortæller om, hvordan det gik til, at en knægt fra Ballerup pludselig kom til at spille trommer for Kim Larsen og medvirkede på de to bedst sælgende danske albums.
Hør historierne fra en, der oplevede det i første geled, da Kim Larsen for alvor blev folkeeje. Jan Lysdahl viser billeder, spiller musik og fortæller om sin tid med Kim Larsen, og hvordan årene med Danmarks mest populære sanger, fik stor betydning for ham som musiker og menneske.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jan Lysdahl

Foredragsholdere i samme kategori som Jan Lysdahl