Kunst

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Kunst. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Kunst   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag!

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Peter A. G. Nielsen

En af vor tids største danske musikere

Peter A.G. Nielsen er en levende legende, som...

Peter Langdal

Teaterdirektør med et smil på læben og noget på hjerte

I en årrække var Peter Langdal en særdeles to...

Det kan være smukt og beroligende, det kan være oprivende og actionfyldt eller det kan give noget at tænke over. Kunst kan være mange ting og har mange facetter. Ofte kommer det an på, hvem beskueren er. Men hvad kan den ellers i en moderne verden med online, sociale medier? Hvilken rolle har kunst? Om publikum interesserer sig direkte for kunstteknikker- og perioder, eller om det er kunsten i samfundet, der skal diskuteres, så er vores engagerede og dedikerede foredragsholdere klar på opgaven. Udover en brændende passion for kunst har de nemlig også selv uddannelse eller erfaring inden for samme og kan bringe en masse nye vinkler til publikum. For det er det, kunst kan! Det kan fortolkes, det kan få gang i en debat, det kan diskuteres. Og det skal det også i allerhøjeste grad. Med foredrag bliver det ovenikøbet en debat i godt, charmerende og hyggeligt selskab. Alle vores foredragsholdere er nemlig professionelle, velformulerede og velforberedte, og det er ikke svært at mærke, hvor meget de brænder for emnet, når de først stiller sig på scenen. Med et interessant, fængende og spændende foredrag, er der derfor alle de bedste forudsætninger for et eminent foredragsarrangement.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.