Mark le Fêvre

Morsom og tankevækkende

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Mark le Fêvre

Mark Le Fêvre har om nogen formået at bruge de sociale medier med henblik på at skabe opmærksomhed om sin person. Med stjernestatus og over 200.000 øjeblikkelige følgere på Facebook og egen YouTube-kanal, hvor han hver uge som Jyde-man stikker hovedet frem og med sikker og morsom stil undrer sig over danskernes dagligdag, kan du få en helt speciel oplevelse.

Improvisationens mester

Selvom Mark Le Fêvre er ivrig bruger af både Facebook og YouTube, er han også tro mod stand-up komikkens rødder, der netop er kendetegnet ved sceneshowet og det tætte samspil komiker og publikum imellem. Som opvarmer for Thomas Warberg fik han i 2016 sin ilddåb, da han til flere udsolgte shows leverede smukke og morsomme betragtninger over livet.

Mark Le Fêvre har en ganske udsøgt evne til at indgå i et frugtbart samarbejde med tilhørere og medvirkende, hvorfor han også er et naturligt valg, hvis du leder efter en konferencier. Med et vågent øje, en hurtig replik og en altid sikker fornemmelse for arrangementets røde tråd er Mark Le Fêvre et sikkert valg.

Book Mark Le Fêvre allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du ønsker at booke Mark Le Fêvre som konferencier eller lytte til et hans morsomme og tankevækkende shows. Ring til os i dag og få en pris på Mark Le Fêvre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Mark le Fêvre