Jan Hellesøe

Humoristisk, intim og forunderlig

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jan Hellesøe

Manipulationseksperten Jan Hellesøe er kendt for TV-programmer som "Fuckr med dn hjrne" og "Manipulator" på DR. Han kan løfte dit arrangement til et nyt niveau med hypnose, tankemanipulation og psykologi.

En forunderlig oplevelse

Jan Hellesøe er i en klasse helt for sig selv. Han tilpasser hvert eneste show individuelt og uhyggeligt effektivt. Dit arrangement vil blive en unik oplevelse, du aldrig vil glemme.

Med hypnotiske teknikker og psykologiske manipulation, der vil få dig til at tabe næse og mund, kan Jan Hellesøe selv den stædigste skeptiker til at overgive sig.

Jan Hellesøe har over 20 års erfaring og dygtiggjort sig i både Hollywood og Las Vegas, hvor han har boet i 2 år. Han optræder både på dansk og på engelsk

Book Jan Hellesøe allerede i dag.

Benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil booke Jan Hellesøe som illusionist til dit arrangement. Kontakt os og få en pris på Jan Hellesøe.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Jan Hellesøe

Om foredraget:

Jan Hellesøes foredrag bærer titlen ’Positiv manipulation’. Dermed går han i kødet på den generelle opfattelse, at manipulation altid er noget negativt – for det er det nemlig ikke. Tværtimod kan man ved hjælp af manipulation hjælpe andre mennesker i sin hverdag, både på arbejdspladsen og derhjemme.

I foredraget deler Jan ud af sin viden om de ord vi bruger, og hvordan vi hele tiden påvirker andre folk gennem det, vi siger. Dermed lægger Jan vægt på, hvordan man kan optimere sit sprog – både det talte og det skrevne ord – så man kan påvirke sine kunder, kolleger, partnere og familiemedlemmer på den bedst mulige måde.

Sin viden om manipulation har Jan blandt andet oparbejdet gennem sit arbejde som terapeut. Her har han hjulpet andre mennesker med at overvinde traumer, fobier og adfærdsproblemer.

Jan har netop identificeret den tanke, som ligger til grund for alle former for adfærd. Herigennem kan han præsentere en helt ny måde at betragte sig selv og alle andre mennesker på, så det pludselig bliver forudsigeligt, hvorfor mennesker agerer, som de gør. Dette er særdeles nyttig evne for alle mennesker at have, uanset hvem man er, eller hvad man arbejder med.

I sit foredrag udfolder Jan også sin omfattende viden om hypnose. På tv har han både hypnotiseret en person til at skyde et andet menneske, ligesom han har fået en mand til at lægge sig oven på, hvad han troede, var en granat uden split. Ingen kom naturligvis til skade, men eksemplerne illustrerer Jans overbevisende evner og unikke indsigt i menneskesindet.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jan Hellesøe

Jan taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Jan Hellesøe