Mads Marius

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Mads Marius

Mads Marius, på 22 år, bliver betegnet som de unges talerør på de sociale medier.

Med over 10 millioner visninger af sine videoer har Mads Marius etableret sig en stor følgerbase, som han dagligt hjælper med problemer, som de unge har tæt på livet. Mads har hjulpet unge og stået på scenen siden han var 16 år, og har dermed en finger på pulsen hos de unge.

Alle har brug for en rollemodel

Mads Marius er født med en hjertefejl, og hans forældre fik at vide af lægerne, at han ikke ville blive til noget. Det førte til lavt selvværd, der startede i puberteten, og endte i en afhængighed af gaming. Her taler vi 8-16 timer dagligt, med kun 2-5 timers søvn hver nat. Det han savnede i sin afhængighed var en ung rollemodel, så den rolle valgte han at arbejde mod. Han stoppede med gaming og har siden i stedet dedikeret sit liv til at hjælpe unge.

Den farverige, unge mand, har en stor viden om unge, da han på årsbasis hjælpe flere tusinde på et personligt plan. På scenen finder du en 22-årig, som er i øjenhøjde med sit publikum og som formår at skabe fest og farver på scenen. Du kan forvente høj energi på scenen samt en masse elever, som deltager aktivt.

Book Mads Marius allerede i dag

Book Mads Marius til et foredrag om selvværd, diagnoser og karakterer, hvor han inspirerer de unge til at turde være sig selv, uanset hvad andre siger. Ring til os for at få en pris på et foredrag med Mads Marius eller benyt kontaktformularen til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Mads Marius

Om foredraget:

Perfekt til alle unge, som vil hvile mere i sig selv.

Spørgsmålet: “Hvem er jeg, og hvad står jeg for?” fylder meget for de unge i dag. Men hvordan finder man ud af hvem man gerne vil være, og lærer at stå inde for sig selv? Hvordan undgår man at blive påvirket af andres mening, og bygger en stærk personlighed som ung i dag?

Med hjem får du:

  • Videon om hvordan du styrker dit selvværd
  • Min historie: Fra usikker gamer til selvstændig
  • Et nyt syn på dig selv

Foredraget tilpasses hver gang. Emner som sociale medier, karakterer, diagnoser, gaming mm. inddrages efter ønske og tilpasning.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Marius

Foredragsholdere i samme kategori som Mads Marius