Mads Marius

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Mads Marius

Med Mads Marius er du sikret den perfekte kombination mellem dyb seriøsitet og humør. Han er ekspert i at inddrage publikum!

Med over 18 millioner visninger af sine videoer har Mads Marius etableret sig en stor følgerbase, som han dagligt hjælper med problemer, der kommer tæt ind på livet – unge såvel som voksne. Mads har  stået på scenen siden han var 16 år, og har dermed en finger på pulsen med alle de svære emner, som vi gemmer bag facaden.

Igennem de sidste 8 år har Mads arbejdet intenst med de tabubelagte emner på kreative måder, som ikke er set før. Mads har bl.a. produceret verdens første spoken word album omhandlende 9 psykiske diagnoser, der sætter ord på de svære følelser, som hver diagnose kan have med sig. Han har også været vært på 2 Tv-programmet ‘Kras’, hvor han har sat ord på de svære følelser og undersøgt adfærden bl.a. unge og de fordomme der kan være.

Mads har specialiseret sig i at tage seriøse emner op og kombinere dem med humor. Gennem humor kan man nemlig tage det svære ned i øjenhøjde, og gøre det nemmere at tale om. Det gør han særligt til sine foredrag, hvor han ikke bruger slideshow, men derimod publikum til at skabe et fængende og interessant foredrag.

Hjertefejlen – imod alle odds

Mads Marius er født med en hjertefejl, og hans forældre fik at vide af lægerne, at de ikke skulle regne med, at han blev til noget. Det førte til lavt selvværd, slem angst og i puberteten endte Mads i en afhængighed af gaming. Det betød 8-16 timers computerspil dagligt og kun 2-5 timers søvn hver nat. Det, han i virkeligheden savnede i sin afhængighed, var en ung rollemodel. Dét var netop den rolle valgte han besluttede sig for at arbejde hen imod. Mads har siden i stedet dedikeret sit liv til at hjælpe andre unge i samme situation.

Med sine store erfaring fra sit eget liv, hjælper den spændende unge mand personligt  flere tusinde unge mennesker om året. På scenen opleves Mads Marius øjenhøjde med sit publikum og som formår blande seriøsitet med humor på scenen. Du kan forvente et foredrag med høj energi og et budskab du ikke glemmer.

Sidst, men ikke mindst, så var Mads Marius på sin første tour i efteråret 2021! “F#CK PERFECT” touren, som var en kæmpe succes, hvor publikummer i alle aldersgrupper deltog. Showet udfordrede dagligdagens tabuer og og der blev sat ord på dem gennem humor, der både kunne vælte dig af stolen, og samtidig få dig til at tømme en pakke Kleenex. Praktisk talt var showet som en tur i en rutsjebane; pisse sjovt på vej ned, men nervepirrende og rørende på vej op.

Book Mads Marius allerede i dag

Book Mads Marius til et foredrag om selvværd, diagnoser og karakterer, hvor han inspirerer de unge til at turde være sig selv, uanset hvad andre siger. Ring til os for at få en pris på et foredrag med Mads Marius eller benyt kontaktformularen til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Mads Marius

Om foredraget:

Perfekt til alle unge, som vil hvile mere i sig selv.

Spørgsmålet: “Hvem er jeg, og hvad står jeg for?” fylder meget for de unge i dag. Men hvordan finder man ud af hvem man gerne vil være, og lærer at stå inde for sig selv? Hvordan undgår man at blive påvirket af andres mening, og bygger en stærk personlighed som ung i dag?

Med hjem får du:

  • Videon om hvordan du styrker dit selvværd
  • Min historie: Fra usikker gamer til selvstændig
  • Et nyt syn på dig selv

Foredraget tilpasses hver gang. Emner som sociale medier, karakterer, diagnoser, gaming mm. inddrages efter ønske og tilpasning.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Marius

Om foredraget:

Livsglæde og motivation er en peptalk for folk, som ønsker et ordentligt spark bagi, som kan bruges til at holde den daglige motivation kørende i hverdagen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Marius

Om foredraget:

Forstå nutidens unge er et foredrag som kommer helt tæt ind på unge, og hvilke behov de egentlig har i et samfund, hvor sociale medier kommer i første række.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Marius

Foredragsholdere i samme kategori som Mads Marius