Mads Marius

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Mads Marius

Med Mads Marius er du sikret den perfekte kombination mellem dyb seriøsitet og humør. Han er ekspert i at inddrage publikum!

Med over 21 millioner visninger af sine videoer har Mads Marius etableret sig en stor følgerbase, som han dagligt hjælper med problemer, der kommer tæt ind på livet – unge såvel som voksne. Mads har stået på scenen siden han var 16 år, og har dermed en finger på pulsen med alle de svære emner, som vi gemmer bag facaden. 

Igennem de sidste 10 år har Mads arbejdet intenst med de tabubelagte emner på kreative måder, som ikke er set før. Mads har bl.a. produceret verdens første spoken word album omhandlende 9 psykiske diagnoser, der sætter ord på de svære følelser, som hver diagnose kan have med sig. Han har også været vært på 2 Tv-programmet ‘Kras’, hvor han har sat ord på de svære følelser og undersøgt adfærden bl.a. unge og de fordomme der kan være.

Mads har specialiseret sig i at tage seriøse emner op og kombinere dem med humor. Gennem humor kan man nemlig tage det svære ned i øjenhøjde, og gøre det nemmere at tale om. Det gør han særligt til sine foredrag, hvor han ikke bruger slideshow, men derimod publikum til at skabe et fængende og interessant foredrag.

Hjertefejlen – imod alle odds

Mads Marius er født med en hjertefejl, og hans forældre fik at vide af lægerne, at de ikke skulle regne med, at han blev til noget. Det førte til lavt selvværd, slem angst og i puberteten endte Mads i en afhængighed af gaming. Det betød 8-16 timers computerspil dagligt og kun 2-5 timers søvn hver nat. Det, han i virkeligheden savnede i sin afhængighed, var en ung rollemodel. Dét var netop den rolle valgte han besluttede sig for at arbejde hen imod. Mads har siden i stedet dedikeret sit liv til at hjælpe andre unge i samme situation samt deres forældre til bedre at kunne forstå deres børn.

Med sine store erfaring fra sit eget liv, hjælper den spændende unge mand personligt flere tusinde unge mennesker om året. På scenen opleves Mads Marius øjenhøjde med sit publikum og som formår blande seriøsitet med humor på scenen. Du kan forvente et foredrag med høj energi og et budskab du ikke glemmer.

Sidst, men ikke mindst, så var Mads Marius på sin første tour i efteråret 2021! “F#CK PERFECT” touren, som var en kæmpe succes, hvor publikummer i alle aldersgrupper deltog. Showet udfordrede dagligdagens tabuer og og der blev sat ord på dem gennem humor, der både kunne vælte dig af stolen, og samtidig få dig til at tømme en pakke Kleenex. Praktisk talt var showet som en tur i en rutsjebane; pisse sjovt på vej ned, men nervepirrende og rørende på vej op.

Book Mads Marius allerede i dag

Book Mads Marius til et foredrag om selvværd, diagnoser og karakterer, hvor han inspirerer de unge til at turde være sig selv, uanset hvad andre siger. Ring til os for at få en pris på et foredrag med Mads Marius eller benyt kontaktformularen til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Mads Marius

Om foredraget:

Mads Marius’ foredrag til skoler har ikke én specifik titel, da det altid bliver skræddersyet på baggrund af 6 emner, som I vælger sammen: selvværd, diagnoser, karakterer, mobning, motivation og fællesskab. Alle emner kan blandes på kryds og tværs, så de kommer til at passe perfekt til jeres arrangement.

Uddybelse af emner:
• Selvværd: Hvordan får man det bedre med sig selv?
• Diagnoser: Hvordan accepterer man sin baggrund, og lærer at få ro på
hovedet, når det hele går for stærkt?
• Karakterer: Hvordan får man ro på og accepterer, at ens karakter ikke
afspejler hvem man er som person?
• Mobning: Hvordan håndterer man mobning? Fysisk og digitalt.
• Motivation: Hvordan når man sine mål?
• Fællesskab: Hvordan åbner man nemmere op for andre?

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Marius

Om foredraget:

Foredraget kommer i dybden med hvilke behov unge har i en hverdag, hvor det går hurtigere end nogensinde før og hvor der er flere udfordringer i spil hos den enkelte.

Udbytte af foredraget:
• Inspiration til at arbejde med unge på nye og kreative måder, som bygger på
over tusindevis af beskeder, som Mads Mariuys modtager hvert år fra unge.
• Forståelse for hvordan unge tænker, og hvad de har brug for.
• Personlige beretninger fra hans eget liv med slem angst, Tourettes og en medfødt
hjertefejl.
• 3 konkrete tips til at hjælpe unge, som kan have det svært med sine
udfordringer.
Redskaber til at du selv kan lære at se humoren i det dybt seriøse, og hvordan du kan bruge det i din hverdag
Forståelse for hvordan folk omkring dig har det, og hvor ens i egentlig er.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Marius

Foredragsholdere i samme kategori som Mads Marius