Sanne Søndergaard

Komiker I Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard er én af landets skarpeste samfundsrevsere. Sannes komik er kendetegnet ved dybt indhold og hendes foredrag er kendt for humoren.

Stand-up og kønsroller

Sanne Søndergaard er én af Danmarks mest populære stand-uppere, og hun lægger på ingen måde fingre imellem, når hun begiver sig ud i store emner som køn, kropsidealer, teenagehormoner og kvindelighed.

Sanne laver stand-up med dybde. Publikum skal ikke bare le, de skal tænke! Sannes stand-up er intelligent og selvfølgelig, sindssyg sjovt.
Om det er for forretningsmanden eller farmor, så går Sannes humor varmt ind.

Sanne Søndergaard er ikke blot komiker. Sanne er også journalist, foredragsholder og forfatter og har skrevet en selvbiografi “Solo – med mit køn på slæb” og ungdomsromanen “Kære Dødsbog”. Sanne er også tit gæst på TV og i radioen, og har været klummeskribent ved flere magasiner og dagblade.

Sanne Søndergaards one-woman shows, kredser alle om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer – emner, som Sanne har beskæftiget sig med længe før, der var noget, der hed “#MeToo”. Sanne har lavet tre succesfulde one-woman shows og er klar med et helt nyt, i foråret 2019:

  • Kontroltaber (2019), one-woman show
  • Sindssyg Kælling (2017), one-woman show
  • Kvinde? (2015), one-woman show
  • Mandehader? (2013), one-woman show

Book Sanne Søndergaard allerede i dag

Book et foredrag med Sanne Søndergaard, hvis du ønsker at blive klogere på kvindens rolle i dagens Danmark. Eller måske du ønsker at lære mere om mobning på arbejdet og arbejdsglæde? Om det er den ene eller anden, vil Sanne altid levere et foredrag i absolut topklasse.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Sanne Søndergaard

Om foredraget:

Sanne Søndergaard fortæller ærligt og humoristisk om at vokse op som pige i en verden, hvor piger og drenge er to meget forskellige størrelser. Og hvor det at være dreng er meget sjovere end at være pige.

Ja, selv når man endelig slipper for at være en lille pige, som andre vil bestemme over, og bliver en voksen kvinde, så vil andre stadig bestemme, hvordan man skal opføre sig. Bare fordi… hunkøn.

Sanne Søndergaard er kendt som Danmarks eneste feministiske komiker. I sine shows sætter hun ofte fokus på de begrænsninger, som både kvinder og mænd oplever på grund af deres køn.

I dette foredrag går Sanne dog bagom vittighederne og fortæller mere dybdegående om de oplevelser, der har inspireret hendes comedy og kønspolitiske engagement.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Sanne Søndergaard

Om foredraget:

Hvad sker der egentlig i hovedet på din teenager? Og i kroppen? Hvornår har du sidst haft en fortrolig snak med ham eller hende? Om de tanker, teenagere tumler med: fra ensomhed og angst til kærlighed og sex?

Teenagere møder alting for første gang: De store følelser – fra forelskelse og sex til depression og vrede – og tankerne om liv og død, om hvad man skal bruge det hele til, og hvem man er. Og de tror alle sammen, at kun de selv har det sådan.

Som voksen i teenagerens kølvand kan man ikke gøre meget andet, end at forsøge ikke at blive suget med ned i dybet af de mørke følelser. Man skal holde sig roligt oven vande og forsøge at støtte – samtidig med, at man selv er genstand for de værste angreb.

Foredraget henvender sig til forældre og voksne, der arbejder professionelt med unge.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Sanne Søndergaard

Om foredraget:

Føler du dig udenfor på dit arbejde? Er dine kolleger mindre kollegiale, end de kunne være? Er du træt af sladder og dårlig stemning i kantinen?

Så gør noget ved problemet: Bliv bedre til at mobbe dine kolleger og send de ubehagelige følelser videre til en anden!

I “Voksenmobning for let øvede” lærer du, hvordan det sociale spil foregår på arbejdspladsen, så selv den med de tykkeste briller kan blive ham, alle vil være ven med.

Alt sammen ved brug af enkle virkemidler som Det Falske Rygte og Pludselig Tavshed ved Kaffemaskinen.

Et bidende ironisk og humoristisk foredrag om mobning på arbejdspladsen – et problem, mange virksomheder kæmper med.
For når det kommer til de sociale spilleregler, så befinder vi os stadig i skolegården, hvor de store og de mange dominerer, og Tykke Tove er der ingen, der vil lege med.

Advarsel: Foredraget kan føre til bedre arbejdsmiljø.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Sanne Søndergaard

Om foredraget:

Et tanke- og lattervækkende foredrag for teenagere – og deres forældre

Om ensomhed og angst. Om mobning og om at tage kampen op i stedet for at give op. Om alt det, de voksne ikke forstår, fordi de har glemt, hvordan det var. Om at tage livet alvorligt, selvom det ofte er til grin. Og om at føle sig helt forkert, selvom man faktisk er helt normal.

Fuck normal er et foredrag med dybde og humor om at være teenager og mærke livet sådan rigtigt for første gang.

Der er ingen tuttenuttede førstegangsforelskelser og hvad-vil-du-være-når-du-bliver-stor-emner i dette foredrag. I stedet er der fokus på fortvivlelse og forelskelser, på det sociale spil i ungdomsårene; klikedannelse, mobning og ensomhed. Og på de helt normale alt for store, alt for mange følelser, som man slet ikke kan styre.

Fra 13 år.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Sanne Søndergaard

Foredragsholdere i samme kategori som Sanne Søndergaard