Line Østergaard

Skuespiller I Forfatter I Underviser

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Line Østergaard

Line Østergaard er skuespiller, forfatter og underviser.

Sund mad og pyjamasparty

Line har i mange år stået på store og små scener i Danmark og fungerer også som sanger og skuespiller på Frilandsmuseet, Christiansborg og Hofteatret. Line har gennem de sidste mange år lavet teaterprojekter med børn og unge, og har en helt særlig evne til at møde børnene i øjenhøjde. Line taler et sprog børnene forstår og giver en sanselig oplevelse, som vil blive husket.

I Lines foredrag tager hun udgangspunkt i sin bog “Venindekogebogen”, og fortæller om vigtigheden af samvær med gode veninder og hvordan vi kan inspirere og hjælpe hinanden til et sundt forhold til mad.

Børnene vil gå fra foredraget og workshoppen med inspiration til nye retter, oplevelsen af sammenhold, silkeblød hud og udfordrede smagsløg. Der kan vælges mellem Hollywood-tema, pyjamas party-tema og fødselsdagstema.

Book Line Østergaard allerede i dag

Ring til os og få en pris på Line Østergaard, hvis du vil have en hyggelig dag i selskab med veninder, god mad og samtidig lære en masse om madlavning og madspild. Du kan også kontakte os via kontaktformularen til højre, så hører du fra os hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Line Østergaard

Om foredraget:

I 2016 udgav Line ”Venindekogebogen” på Politikens forlag. Bogen sætter fokus på samvær og madlavning for pre-teen piger og giver en sjov og social introduktion til nem madlavning, tips og tricks i køkkenet, sundhedstips og hvordan man spiser efter sæson.

I foredraget vil Line tage udgangspunkt i bogen, fortælle om vigtigheden af samvær med gode veninder og hvordan vi kan inspirere hinanden og hjælpe hinanden til et sundt forhold til mad. Sammen vil vi udfylde elementer i bogen og udfordre hinandens kreative evner og tanker omkring madlavning og veninder.

På workshoppen vil vi sammen lave ansigtsmasker med mad, gå i køkkenet sammen, lave sjove venindeudfordringer, blive nysgerrig på nye smage, inspirere hinanden, og give et sundt og naturligt forhold til mad.

Da Line også er en del af Klimakysset vil foredrag og workshop også bære et naturligt præg af bæredygtighed, stop spild af mad og ressourcedeling.

Varighed ca. 2-3 timer – Venindekogebogen kan tilkøbes i forbindelse med foredraget.
Særlige krav: Adgang til køkken kræves.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Line Østergaard

Foredragsholdere i samme kategori som Line Østergaard