Børn

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Børn. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Børn   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag!

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Line Østergaard

Skuespiller I Forfatter I Underviser

Line Østergaard er skuespiller, forfatter og...

Lisbeth Zornig

Foredragsholder

Lisbeth Zornig Andersen er uddannet cand. pol...

Mads Marius

Foredragsholder

Med Mads Marius er du sikret den perfekte kom...

Sofie Østergaard

TV-vært & Danser

Sofie Østergaard er kendt som den charmerede...

Vi hører om børneopdragelse alle steder i dag. Bøger og tv-programmer bliver kastet efter os, og vi suger det til os som aldrig før. Vi vil være de bedste forældre vi overhovedet kan, og vi vil lære om vores børn og unge. Hvordan får vi arbejdslivet til at hænge sammen med privatlivet og børnene? Hvordan skal vi bærer os ad når det kommer til mobning? Og hvordan kommunikerer vi bedst med hinanden? Disse spørgsmål, og mange flere, står vores foredragsholdere klar til at hjælpe med at svare på.
Vores foredragsholdere brænder også for at tale til børnene, og kommunikere ud til dem, hvad der egentlig foregår. Book vores rutinerede foredragsholdere, og få en dag i selskab med kvalificerede professionelle, der kan oplyse om diverse tendenser og stridigheder, man kan komme ud for når der er børn i livet.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.