Sofie Østergaard

TV-vært & Danser

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Sofie Østergaard

Sofie Østergaard er kendt som den charmerede og alsidige TV-vært, der med garanti kan lave spas og løjer for alle aldre.

En alsidig TV-vært

Sofie Østergaard er bedst kendt fra TV, hvor hun har været vært på flere programmer for alle aldersgrupper. Sofie startede ud med at lave TV for de yngste på DR Ramasjang, DR Ultra og Melodi Grand Prix og har siden bevæget sig mod det ældre publikum, og er blevet vært på “Guld I Købstæderne” og Danmarks Indsamlingen. Sofie har underholdt og været konferencier ved mange forskellige arrangementer, alt lige fra børnenes julefrokost til debat-moderator på Folkemødet, kan skrives på resuméet.

Sofie Østergaard er ikke kun en garvet TV-vært, men er også danser og koreograf og har tilmed danset professionelt i Tivoli. Derudover underviser Sofie også i dans, og kan bookes til danseworkshops, hvor alle aldersgrupper kan være med. Her kan du lære at danse som dem i Fortnite, du kan øve dig på de fedeste MGP moves eller du kan prøve de klassiske dansetrin af. Sofie er klar på at sætte gang i festen og underholde store som små.

Book Sofie Østergaard allerede i dag

Ring til os og få en pris på Johnni Gade. Benyt også gerne kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Sofie Østergaard