Asien

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Asien. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Asien   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag!

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Har du altid drømt om en rejse til Asien? Eller er du blot interesseret i måske den kinesiske kultur og det japanske liv? Så er dette foredraget for dig! Asien er vært for det mest folkerige land i verden – Kina – men hvad betyder det for os? Bliv klogere på hvad der sker på den anden side af kloden i selskab med en foredragsholder, der brænder mindst ligeså meget for landene og kulturen, som du selv gør. Booker du en foredragsholder til at fortælle om Asien, er du sikret en berejst og medrivende person, der er ekspert i at fortælle med passion, der drager publikum til. Det er ikke blot et foredrag. Det er en rejse. Fra publikum sætter sig i sæderne, tager de med på et eventyr, der beskrives på fascinerende vis af en af Danmarks bedste fortællere. Det bliver en spændende tur med både tid til smil, lidt at tænke over og ikke mindst helt nye inputs til, hvordan livet kan leves og indstillingen til samme. Publikum kan glæde sig til at blive overrasket med interessante og sjove facts fra det store østen såvel som oplevelser og nyheder derfra. Med foredrag om Asien får du og tilhørerene udvidet horisonten samt indblik i en helt anden slags liv, end hvad vi er vant til i Danmark. Glæd jer!

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.