Jesper Theilgaard

Klimaekspert

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jesper Theilgaard

Jesper Theilgaard er en anerkendt og respekteret vejrvært på DR, hvor han med et skarpt analytisk blik og en unik indlevelsesevne formår at bringe vejret helt ind i vores stuer. Som klimaekspert er Jesper Theilgaard konstant opdateret på det danske og udenlandske vejrlig, og han har fulgt klimaforhandlingerne tæt i mange år. For hvordan står det egentlig til?

Bliv klogere på vejret via lune fortællinger og fællessang

Vi taler meget om vejret. Og som det vil fremgå af Jesper Theilgaards inspirerende og underholdende foredrag, er det ikke noget nyt. Gamle mundheld og danske sange indeholder alle referencer til det danske vejr, og det vidner om, at vores forfædre faktisk havde en reel viden om vejret – uden at de kunne måle det, som vi kan i dag.

Som foredragsholder er Jesper Theilgaard en imponerende persona, der via sin viden og en fremragende evne til formidling kan holde sit publikum fanget. Når det hele så krydres med en fællessang, kommer du i udpræget grad til at stifte bekendtskab med nogle sider af Jesper Theilgaard, du ikke kendte til i forvejen. Vi lover, at du forlader foredraget både klogere på vejret og gladere af sind.

Book Jesper Theilgaard allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil opleve et foredrag med Jesper Theilgaard. Du kan også ringe til os og få en pris på Jesper Theilgaard.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Jesper Theilgaard