Niels Frederiksen

Tidligere cheftræner i Superligaen og U21 Landsholdstræner

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Niels Frederiksen

Book Niels Frederiksen allerede idag

Den tidligere cheftræner i Superligaen og U21 Landsholdstræner Niels Frederiksen (Cand. Oecon), har stor erfaring med topledelse i både eliteidrætten og erhvervslivet. Karrieren indbefatter både roller som cheftræner i Brøndby IF, Lyngby BK og U21 Landsholdstræner, men også i Danske Bank og underdirektør i Group HR og en kandidatgrad i økonomi.

De seneste 20 år har Niels Frederiksen opbygget en bred erfaring fra foredragsverdenen, hvor han har holdt foredrag for både erhvervsledere og i interesseorganisationer, som eksempelvis Københavns Lufthavne, koncernledelse i Danske Bank og Foreningen af Statsautoriserede Revisorer. Ligeledes har Niels også holdt oplæg i diverse netværksarrangementer for sponsorer og partnere fra erhvervslivet i forbindelse med rollen som fodboldtræner.

Niels Frederiksens foredrag er primært centreret om temaerne: ledelse under pres, forandring i en præstationskultur, skabelse af en vinderkultur, motivation og hvordan man får det bedste ud af medarbejdere. Hans unikke baggrund, som kombinerer erfaring inden for ledelse i både erhvervslivet og eliteidrætten, giver ham mulighed for at perspektivere og diskutere, hvad de to verdener kan lære af hinanden.

Grundet hans tidligere stillinger har Niels Frederiksen været vant til at optræde i medierne og har flere gange fungeret som ekspert på TV, herunder hos DR og TV2 i forbindelse med dækningen af VM- og EM-turneringer.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Niels Frederiksen

Om foredraget:

Eliteidrætten er kendetegnet ved at skabe teamspirit og få alle til at arbejde hårdt mod fælles mål på trods af intern konkurrence, hvilket dermed skaber præstations- og vinderkulturer. Eliteidrætten har også vist, at succes ikke kun afhænger af, hvor mange og hvilke kompetencer et team besidder, men i høj grad af evnen til at udnytte sine styrker og håndtere sine mindre stærke sider.

I dette foredrag, baseret på Brøndby IF’s mesterskabssæson, vil du lære, hvordan man skaber en vinder- og performancekultur samt de nødvendige forudsætninger og kendetegn for denne. Du vil også høre om, hvordan ledere og virksomheder kan lade sig inspirere af eliteidrættens performancekultur for at øge medarbejdernes motivation og præstationer.

Foredraget vil blive tilpasset til målgruppen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Niels Frederiksen

Om foredraget:

Alle virksomheder og teams skal kunne fungere under pres og håndtere pludseligt opståede kriser.

At have klarhed om, hvor virksomheden/teamet befinder sig, hvor I skal hen, samt hvordan man reagerer på udfordringer, er afgørende elementer i ledelse under pres og forandringer. I dette foredrag vil du høre om, hvordan man kan sikre dette, samt om de 4 “nøgler” til at komme godt igennem krisen for at stå stærkere på den anden side.

Du vil også få indsigt i, hvordan Niels Frederiksens erfaringer fra mesterskabssæsonen i Brøndby IF kan anvendes til at udvikle en prioriteringsmatrix, der sikrer, at virksomheden/teamet i vanskelige tider har fuldt fokus på det væsentligste og det, der skaber resultater.

Foredraget vil blive tilpasset til målgruppen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Niels Frederiksen

Om foredraget:

Kampen om at tiltrække og fastholde toptalenter er markant intensiveret i de senere år, både for virksomheder og eliteidrætsklubber.

I dette foredrag, baseret på Niels Frederiksens erfaring fra topledelse i erhvervslivet, som cheftræner i Superligaen og for det danske U21 landshold, vil du høre om, hvordan man kan opbygge, udvikle, motivere og fastholde talenter og stærke teams. Du vil også få indsigt i, at motivation er individuel, og at talentudvikling ikke behøver at være så vanskelig – det er faktisk ligesom at dyrke tomater!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Niels Frederiksen

Foredragsholdere i samme kategori som Niels Frederiksen