Coaching

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Coaching. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Coaching   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag!

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Lykke Friis

Foredragsholder

Lykke Friis har i løbet af sin politiske karr...

Mads Marius

Foredragsholder

Med Mads Marius er du sikret den perfekte kom...

Niels Frederiksen

Tidligere cheftræner i Superligaen og U21 Landsholdstræner

Book Niels Frederiksen allerede idag...

Simon Steenholm

Foredragsholder I Life Coach

Simon Steenholm er ekspert i foredrag og work...

Uffe Holm

Komiker og foredragsholder

Uffe Holm har sat danskernes lattermuskler på...

Ulrik Elholm

Stemmetræner og coach

Ulrik Elholm har mere end 20 års erfaring i a...

Om det er i privatlivet eller i det professionelle miljø, så kan alle have brug for at blive inspireret fra tid til anden. Man kan nemt miste gejsten og motivationen, eller blot have brug for at få den genopfrisket. Har du eller dine medarbejdere brug for at få nogle nye værktøjer til job eller liv, så kan det være at du skal investere nogle timer i et foredrag om coaching og få nogle nye redskaber med dig på vejen.
Mange tror at coaching handler om planlægning, men dette er ikke tilfældet. Coaching handler i bund og grund om at gøre mennesker mere handlekraftige, om at skabe resultater og om at lære hvordan man bedst muligt kan opnå sine mål.
Lær nye, effektive og fokuserede måde at skabe forandring på. Coaching kan lære dig nye måder hvorpå du kan opnå dit personlige potentiale, finde personlig indsigt og ikke mindst udfordre dig selv og opnå dine mål. Genfind troen på sig selv og lær at overskride nogle grænser. Foredragsholderne vil udfordre dine vanetanker og åbne op for dig mentalt, så du kan få et andet indblik i dig selv end du er vant til.

Har du lyst til at udfordre dig selv, lære noget nyt eller mangler du blot lidt inspiration og motivering, så er en coach nok lige hvad du eller din virksomhed har brug for.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, send en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.