Foredrag om Action

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Action. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Action   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede på mandag.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Simi Jan

Journalist I Korrespondent

Simi Jan har modtaget flere priser for sin jo...

Lev dig ind i en verden med fuld fart på og adrenalinen i top. Om det er med store maskiner, speederen i bund og benzin i blodet eller om det er ekstremsport med vilde vejrfænomener. Bliv taget med på en rejse, der når de fjerneste egne af verden, de hurtigste køretøjer og en masse andet action. Vores foredragsholdere har prøvet lidt af hvert og meget af det med enten højder, fart eller andre udfordrende forhold. Hør om alle deres eventyr og begivenheder, når de på spændende og medrivende vis beretter om deres oplevelser. Publikum kan komme helt tæt på, hvor pulsen er på sit højeste, og der er ingen vej tilbage. Her kan de høre om ikke kun begivenhedernes gang, men også hvordan det føles at være der. Hvad tænker man? Hvordan skal man handle? Hvordan reagerer kroppen og hjernen under pres? Det bliver et hæsblæsende foredrag, der når helt ned på de bagerste rækker, hvor alle sikres en vild fortælling med spændende detaljer. Lad tilhørerne blive blæst bagover af begejstring, når vores dygtige og professionelle foredragsholdere tager teten op og lover en eminent aften med masser af underholdning, inspiration og skarpe formuleringer. Bliv en del af deres eventyr med et foredrag om action.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.