Peter Nygaard

Toptunet motorsports-entusiast

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Peter Nygaard

Som Danmarks eneste internationale motorsportsjournalist har Peter Nygaard sat sig tungt på tronen, som den toneangivende og yderst velinformerede kender af den hurtige sport, hvor det gælder om at holde foden længst tid på gaspedalen. Dertil har han kommenteret motorsport for både DR, TV2 og TV3, og dags dato er han manden bag de kløgtige kommentarer på TV3 Sport, når han med vanlig professionalisme kommenterer den tyske standardvognserie DTM.

Motorsportsmand med teoretisk og praktisk erfaring

Peter Nygaard er i den særdeles fordelagtige situation, at han både har praktisk og teoretisk erfaring med racerløb. For udover at have skrevet flere meget interessante bøger om emnet er han et af de få mennesker, som faktisk selv har siddet bag rattet i en formel 1- racer. Det betyder også, at Peter Nygaard har et indgående og præcist kendskab til miljøet i motorsportsverdenen, som han gladeligt deler ud af.

Med foredraget “Fart over feltet” kan du få et unikt indblik i livet bag kameraerne og med en toptunet Peter Nygaard er der dømt ræs – specielt hvis du i forvejen er en motorsports-entusiast.

Book Peter Nygaard allerede i dag

Ring til os eller benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du er interesseret i et foredrag med Peter Nygaard. Vi garanterer, at der er fart på.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Peter Nygaard

Om foredraget:

Kevin Magnussen debuterede i Formel 1 i starten af 2014, og blev sensationelt nummer to i sit første løb. Formel 1 blev nærmest Danmarks nye nationalsport og Kevin Magnussen var landets største sportsnavn. Alligevel blev Kevin Magnussen degraderet til reservekører kun 10 måneder senere. Hvad gik galt? Hvorfor har danske kørere det så svært i motorsportens kongeklasse? Hvorfor kan Danmark være en af verdens bedste nationer i sportsvogns-racing – Tom Kristensen har vundet 24-timersløbet i Le Mans ni gange – når vi samtidig har så store problemer i Formel 1?

Peter Nygaard, der har overværet mere end 500 formel 1-grandprix´er, forsøger at give svaret. Her er insider-historien om Danmarks første Formel 1-kører Tom Belsø, der i 1974 nærmest blev saboteret af sin teamchef. Om Jac Nellemann, der i 1976 oprettede et dansk Formel 1-team – men som på grund af en omfattende avisstrejke måtte lukke uden at have kørt et eneste løb. Om Kevin Magnussens far Jan, der blev anset for 1990´ernes største talent i international motorsport, og som selveste Michael Schumacher frygtede. Alligevel blev Jan Magnussen fyret fra Formel 1 efter bare halvandet år. Om Nicolas Kiesa, der med hjælp fra danske sponsorer købte sig til fem løb i 2003, og om hvorfor Tom Kristensen aldrig kom med i Formel 1.

Et foredrag der går bag kulisserne i en fascinerende sport, hvor talent ikke altid er nok.

Peter Nygaard har interviewet motorsportens største navne – fra Alain Prost og Ayrton Senna til Michael Schumacher og Sebastian Vettel. Han har været presserådgiver for Le Mans-legenden Tom Kristensen, og han har fulgt Kevin Magnussen siden den nye Formel1-stjerne som fireårig kørte sine første omgange i en specialbygget gokart.

Foredraget illustreres med spændende og spektakulære fotos. Peter Nygaard er også en dygtig fotograf, der har vundet en række internationale priser (blandt andre ‘Formula One Photographers’ Association’s Award’ to år i træk).

Så glæd dig til en spændende aften med “fart over feltet”.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Peter Nygaard

Peter taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Peter Nygaard