Clement Kjersgaard

Prisvindende skribent, foredragsholder og vært

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Clement Kjersgaard

De fleste danskere kender “Clement” fra “Vi ses hos Clement” - og vi kender ham bedst som den kyniske, skarpe og engagerede tv-vært, der beskæftiger sig med politiske emner og interviewer både skuespillere, musikere og politikere om dagens emner. Man skal være på vagt, når man er i selskab med Clement, fordi han er en erfaren ræv, der altid skærer ind til benet og præsenterer et emne uden omsvøb for at få politikere og andet godtfolk til at kommentere skarpt og relevant.

Et multitalent med en forkærlighed for at diskutere

Clement er et multitalent, der besidder en helt særlig gave, når det drejer sig om formidling i alle sine former. Helt tilbage i 1994 blev Clement optaget på et universitet i Hong Kong – bare 16 år gammel. Senere har han studeret på det anerkendte Oxford University, hvor han – selvfølgelig – specialiserede sig i politik og økonomi.

Clement er både foredragsholder, skribent, tv-vært og prisvinder. Det er de færreste, der kan hamle op med den velklædte og tænksomme herre, men han kan forene og engagere et bredt publikum og få en hed og tidsrelevant diskussion i gang.

Book Clement Kjersgaard allerede i dag

Ønsker man at booke Clement Kjersgaard, kan det ske via kontaktformularen til højre. Opkald om booking og andre spørgsmål modtages naturligvis også. Book Clement Kjersgaard til et foredrag eller som – den nok bedste – ordstyrer.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Clement Kjersgaard

Om foredraget:

Clement Kjersgaard kan holde foredrag om mange emner inden for politik, journalistisk og meget mere. Han skræddersyr gerne foredraget nøjagtig til jeres begivenhed. Et udpluk af de emner, han kan tale om er:

Dansk politik
Amerikansk politik
Verden siden 11. september
Verden efter Finanskrisen
Innovation og kreativitet
Uddannelse i fremtiden
Magt og ledelse
Medier og journalistik

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Clement Kjersgaard

Foredragsholdere i samme kategori som Clement Kjersgaard