Thomas Warberg

Et sikkert valg som konferencier

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Thomas Warberg

Thomas Warberg har på sin egen unikke facon videreført og medvirket til at forny og revolutionere den danske stand-up scene, hvor han med en udpræget fornemmelse for tidens trends og danskernes sind, gang på gang leverer fantastiske punchlines, og som en kirurg med millimeters nøjagtighed rammer lige dér, hvor skoen trykker.

Skarpe pointer og skæve vinkler

Der skal ikke herske tvivl om, at en af Danmarks sjoveste mænd hedder Thomas Warberg. I 2010 vandt han Läkerols Talentpris, og herefter tog karrieren fart. Som fast medlem af besætningen i TV2-showet “Live fra Bremen” blev han hurtigt kendt som en komiker, der let og elegant kunne levere træfsikre one-liners.

Som konferencier er Thomas Warberg et sikkert valg. Med en sjælden evne til konstant at holde på publikums opmærksomhed, krydret med en stil hvor han på sikker vis kan styre slagets gang, vil du med garanti få dig en oplevelse for livet. Og mellem de hurtige jokes fornemmes også hele tiden en mand, som konstant tager stilling til livet og de vilkår, vi byder hinanden.

Book Thomas Warberg allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil booke Thomas Warberg som enten konferencier eller med et stand-up show. Kontakt os og få en pris på Thomas Warberg.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Thomas Warberg