Komiker og foredragsholder

Omar Marzouk

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Komiker og foredragsholder

Altid skarpe, selvironiske og ikke mindst helt igennem humoristiske Omar Marzouk har for længst markeret sig som en stærk spiller på dansk stand-ups landshold. Omars baggrund som nydansker gør ofte at hans materiale tit tager afsæt i det kulturelle skel, som han på sjoveste vis sætter spørgsmålstegn ved.

Med sin storslåede komik som værktøj formår Omar at finde det morsomme i det svært tilgængelige. Et show med Omar indeholder aldrig letkøbt komik eller hellige køer. Omars familie har givet inspiration til meget af hans materiale, og emner som danske piger og vores forhold til alkohol og højtider har fået en tur i det ”marzouske” maskineri – altid leveret med rå humor, varme og medfølelse.

Omar Marzouk, er det ikke ham fra … ?

 • Afdanskningsbal (2020), one-man show
 • Stand-up Revy (2017, 2018, 2019), Café Liva
 • Bange for Sjov (2013), one-man show
 • Omars Ark (2010), DR2
 • Omskåret (2010), one-man show
 • Præster, Politikere og andre profeter (2008), one-man show
 • Fem på Flugt (2003), show

Book Omar Marzouk i dag

Book et stand-up show med Omar Marzouk ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Omar kan også engageres på engelsk.

Start her

 • Vælg foredragsholdere:

 • Udfyld dine oplysninger:

  Felter markeret med * er påkrævede

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Komiker og foredragsholder

Om foredraget:

Mit foredrag handler om, hvorfor det er vigtigt at grine af det som gør en bange, ens egen frygt og andres frygt for en selv. Jeg har en muslimsk baggrund og derfor er jeg ofte også på modpartens side af menneskers frygt, her bruger jeg humor til at demontere folk frygt og fordomme. Det er ganske menneskeligt at være bange for det ukendte, det er en overlevelses mekanisme, derfor synes jeg at det er så vigtigt at vi husker og lærer at grine af frygten. Frygten kan opstå på mange måder, mødet med nye medarbejdere, væsentlige omlægninger i en virksomhed kan ofte afføde frygt, men det er sikkert ikke farligt, hvis vi lærer at grine af det. Hvordan bruger du humor til at slippe af med din frygt? Et seriøst foredrag med glimt i øjet af Omar Marzouk.

Omar Marzouk har i en lang årrække været en af landets mest fremtrædende og respekterede samfundssatirikere. Han har sine meningers mod og har selv skullet overkomme frygt for at stå frem med sine holdninger.

Nu kan du opleve ham i et inspirerende foredrag om at møde frygten og hvad der skal til, for at ændre på dit forhold til frygt.

I sit seneste stand-up-show “Bange for Sjov” tog Omar Marzouk fat i frygten. Det handlede blandet andet om hvordan hans familie i Cairo slap af med frygten og rejste sig mod en diktator.

“Da jeg forberedte mig til showet, gik det op for mig, at jeg selv har levet af folks frygt… for frygten for det fremmede har været et gennemgående tema i mine shows”, erkender han, “og med humor skal frygt bekæmpes.” Her behandler han dog emnet fra en mere seriøs vinkel.

I dette tankevækkende foredrag kigger Omar på situationer i verdenshistorien, hvor folk har overvundet frygten og gjort en forskel og overfører dem til livet som dansker i dag. Hvilken form for frygt lever vi med i Danmark og hvad kan vi gøre ved det? Et af nøgleordene i tacklingen af frygt er humor og den kommer også i spil som en forløsende faktor her. Hvorfor er det vigtigt at gøre grin med sin egen og andres frygt. Hvordan kan man bruge humoren til at skabe mindre frygt i hverdagen, bl.a. for det fremmede? Book en interessant AHA-oplevelse med Omar Marzouk, der som altid har noget vedrørende på hjerte, og tør stå ved det!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Komiker og foredragsholder

Foredragsholdere i samme kategori som Komiker og foredragsholder