Morten Ankerdal

Stor erfaring med at inddrage mennesker

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Morten Ankerdal

Morten Ankerdal er et særdeles kendt og ikke mindst vellidt ansigt, og det er ikke nogen overraskelse, at Billedbladets læsere 3 år i træk kårede ham til “Årets mandlige sportsvært”. Med et tiltalende gemyt iblandet en både kritisk og positiv tilgang til sporten, dens atleter og hele dens væsen er Morten Ankerdal en ypperlig repræsentant for sportsjournalismen.

Sport i blodet

Morten Ankerdal besidder en umådelig stor viden om både almindelige samfundsforhold og sport i det hele taget, hvilket kommer til udtryk uanset, om han skal stå i spidsen for et Tour de France-studie, kommentere Vinter-OL eller lede slagets gang som vært på Go’ aften Danmark.

Med sin store erfaring og en udsøgt evne til at inddrage mennesker er han et oplagt bud på en vært eller en konferencier til en firmafest eller en anden event, hvor du har brug for en mand, som kan brænde igennem og håndtere et stort publikum på en professionel, morsom og sober vis.

Book Morten Ankerdal allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil booke en veloplagt og altid forberedt Morten Ankerdal som vært eller konferencier til din event. Du kan også ringe til os og får en pris på Morten Ankerdal.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Morten Ankerdal