Branding

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Branding. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Branding   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag!

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Christiane Vejlø

Virksomhedsejer I Digital analytiker I Rådgiver I Investor

Christiane Vejlø er CEO i virksomheden Elektr...

Christine Feldthaus

Foredragsholder

Christine Feldthaus er kendt fra DR1-programm...

Jonathan Løw

Foredragsholder og iværksætter

Jonathan Løw er blevet udnævnt til ”Top 100 l...

Branding er evnen til at differentiere sig, evnen til at skille sig ud fra mængden. Og branding er ikke kun for virksomheder og deres produkter – alle bruger branding, for eksempel institutioner, foreninger og turistbureauer, forsøger alle at skille sig ud og gøre sig anderledes. Hvad end du sælger et produkt, en service, en destination, eller noget helt fjerde, så er målet at have det rigtige image hos forbrugerne, så de vælger lige netop din ydelse, frem for en anden. Vores erfarne foredragsholdere fortæller om alt fra branding af dig selv, hvordan andre ser dig, til marketing og hvordan du bedst formidler dine budskaber.
Vores foredragsholdere har mange års erfaring inden for netop denne branche, hvilket gør dem kompetente til at videregive en masse brugbare værktøjer. Foretag en booking af en dygtig foredragsholder, og få en stund i selskab med en af Danmarks mest kvalificerede professionelle.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.