Mikael Jarnvig

Meteorolog I Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Mikael Jarnvig

En af Danmarks mest elskede meteorologer er nu aktuel med et helt nyt foredrag, "Klima og kristendom".

Mikael Jarnvig er født i 1954 og opvokset i København i en familie med fem børn.

Han er uddannet meteorolog ved DMI / Københavns Universitet og har lavet vejrudsigter siden 1976.
I over 30 år har fokus været på tv-vejrudsigter, både på DR, TV2 og TV3.

Sideløbende med jobbet har han været engageret i socialt arbejde i det danske frikirkeliv og er også protektor og ambassadør for flere nødhjælpsorganisationer.

Klima og kristendom

Mikael Jarnvig er lige nu aktuel med sit foredrag “Klima og kristendom”. Mange ville måske mene, at klima handler om videnskab og kristendom handler om tro. Derfor burde de to størrelser ikke have så meget til fælles.

Book Mikael Jarnvig allerede i dag

Få en pris på Mikael Jarnvig til et foredrag, som publikum kan gå fra med inspirerede tanker, fyldt med initiativ og ønsket om at arbejde hårdt mod succes. Mikael Jarnvig kan bookes til et foredrag enten ved at ringe til os eller ved at gøre brug af kontaktformularen her til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Mikael Jarnvig

Om foredraget:

Mange ville måske mene, at klima handler om videnskab og kristendom handler om tro. Derfor burde de to størrelser ikke have så meget til fælles. Og klimaforandringer handler om videnskab og politik. Derfor skulle kristendom også gå pænt udenom her.

Men jeg mener, at det kristne livssyn skærer lige ned gennem klimadebatten og at man ikke kan være ligeglad med klimaforandringerne, hvis man samtidig mener noget med sin kristne tro.

I foredraget vil jeg kort fortælle om, hvad klimaforandringerne går ud på, hvad der forårsager dem og hvad man kan gøre ved dem. Vigtigst er nok konsekvenserne for verdens befolkning.

Det er ikke et indviklet, højtravende videnskabeligt foredrag, men en øjenåbner for almindelige mennesker om hvorfor vi skulle tage spørgsmålet mere alvorligt end vi gør nu.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mikael Jarnvig

Mikael taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Mikael Jarnvig