Demokrati

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Demokrati. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Demokrati   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag!

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Michael Kristiansen

Foredragsholder, ordstyrer, kommunikationsrådgiver, politisk kommentator og tidligere spindoktor

Michael Kristiansen holder underholdende og s...

Demokrati er græsk og dækker over begrebet om, at alle i princippet har lige meget at skulle have sagt. Vi kender det fra vores eget folkestyre, hvor vi kan stemme på kandidater til både folketing og byråd. Men hvordan fungerer det helt præcis? Og hvad betyder det for os? Og hvad med de lande, der ikke har demokrati – som har f.eks. diktatur? Heldigvis har vores foredragsholdere en masse på hjerte omkring demokrati, og de kan uden tvivl svare eller give bud på alle de spørgsmål eller tanker, som publikum måtte have. Der bliver fuldt fokus på styreformerne i et samfund, og hvordan det påvirker os. Vores dygtige og professionelle foredragsholdere er dog ikke kedelige. Selvom de ved en masse fakta, så er de mestrer i kommunikation og ved lige, hvordan det skal gøres spændende. Publikum kan tage en masse med hjem efter en aften om demokrati, og samtidig sikres tilhørerne en underholdende og informerende aften sammen med nogle af landets allerbedste foredragsholdere. Vores foredragsholdere vil elske at dele deres tanker og viden med jer, så publikum kan glæde sig til passionerede personer, der brænder for det, de snakker om. Bliv fortrolig med alt vigtigt, der er at vide om demokrati, når der bydes til en aften i folkestyrets navn.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.