Signe Molde

TV-vært I Radio-vært I Journalist I Konferencier

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Signe Molde

Signe Molde er en kvinde med stor selvironi og en afslappet tilgang til sig selv og livet. Det har gjort hende til en af de helt store TV-personligheder herhjemme. Med skarp humor og rappe replikker udfordrer hun kendte danskere, når hun i sit populære TV-show ”Quizzen med Signe Molde” stiller skarpt på etiske spørgsmål med en satirisk vinkel.

Journalistik med humor og kant

Hun har forsøgt at kramme prins Joachim, og hun har bedt statsminister Lars Løkke om at svare lidt sjovere på spørgsmål om regeringens krise. Signe Molde har senest haft stor succes med “Quizzen med Signe Molde”, som hun modtog adskillige priser for.

Med sin journalistiske baggrund formår Signe Molde at levere underholdning i spændingsfeltet mellem professionel journalistik og skarp satire. Hun søger hele tiden grænserne for at skabe både nye og unikke underholdningsformer for sit publikum. Hendes lune væsen og skæve humor når helt ud over kanten, og derfor kan hun som vært, moderator, konferencier eller quizmaster berige dit event med viden og træning af lattermusklerne. Skal hun sætte gang i dit event?

Book Signe Molde allerede i dag

Ring til os og få en pris på Signe Molde, hvis du ønsker et grænsesøgende indslag med stor professionalisme og kvikke replikker. Benyt også gerne kontaktformularen til højre på siden. Så vender vi tilbage til dig.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262