Nikolaj Stokholm

Finurligt verdenssyn og krøllet hjerne

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholms talent spænder vidt og bredt, hvilket også afspejler sig i hans mange forskelligartede roller både på TV og på scenen. Om han giver den som den akavede nabo i hit-serien SJIT happens, leger med kage i DR Ultras Store Kageshow eller underholder de voksne ved uddelingen af Reumert-prisen, gør han det med bravur.

Eftertænksomme miner og rammende jokes

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormede komikere, der med sin rolle i SJIT Happens, for alvor blev kendt vidt og bredt af den dansje befolkning. Du får et finurligt verdenssyn og en krøllet hjerne, der står i diametral modsætning til hans ulastelige påklædning, når han i jakkesæt tager dig ved armen og på scenen fortæller jokes med en hastighed langt hurtigere end tilladt.

Selvom det går hurtigt, kan Nikolaj Stokholm sagtens selv følge med, og hvad enten du ønsker at se et one-man show eller gøre brug af Nikolaj Stokholms færdigheder som konferencier, er du sikker på at erhverve dig en artist, som er noget ud over det sædvanlige.

Book Nikolaj Stokholm allerede i dag

Har du lyst til en morsom og tankevækkende aften i selskab med Nikolaj enten som konferencier eller som lystig leverandør af et stand-up show, benyt da kontaktformularen til højre på siden. Alternativt kan du ringe til os, hvis du ønsker en pris på Nikolaj Stokholm.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262