Nikolaj Jacobsen

Landstræner for herrelandsholdet i håndbold

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Nikolaj Jacobsen

Nikolaj Jacobsen er landstræner for det danske herrelandshold i håndbold og er tidligere professionel håndboldspiller. I 2017 overtog han jobbet som landstræner for herrelandsholdet – det har resulteret i VM Guld i både 2019 og 2021 og OL-sølv i 2021. I 2019 blev Nikolaj Jacobsen kåret som verdens bedste mandlige håndboldtræner af IHF.

Du kan booke Nikolaj Jacobsen til et foredrag med underholdende og interessante fortællinger omkring ledelse og karriere indenfor håndboldens verden.

Ønsker du at booke Nikolaj Jacobsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Nikolaj Jacobsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700 for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Nikolaj Jacobsen

I et foredrag med Nikolaj Jacobsen får du et indblik i ledelse, high performance og et opgør med eksisterende praksisser mod målet om at nå det ypperste. Foredraget givet et indblik i maskineriet bag historiens mest populære håndboldlandshold spækket med sjove og underholdende anekdoter fra en karriere som både professionel træner og spiller.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262