Niels Olsen

Skuespiller I Komiker I Konferencier

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Niels Olsen

Niels Olsen kan sælge sand i Sahara. For han har nemlig en særlig evne til at fange sit publikum, hvad enten det er i "Ørkenens Sønner", i "Far til Fire"-filmene eller som improviserende entertainer i TV2’s "Rundt på gulvet". Det har gjort ham til en af de mest populære og elskede entertainere i Danmark gennem tiden.

Manden med de mange ansigter

Talentet rækker vidt og bredt, og derfor er Niels Olsens CV langt og imponerende. Med sin skuespilleruddannelse har han særligt udmærket sig på det store lærred som Niller i film-succesen ’Den Eneste Ene’. Siden har han også vist sine musikalske evner, når han med charme og et glimt i øjet synger sange med et lummert indhold.

Med sit store underholdnings-gen og imponerende mimik er Niels Olsen manden med de mange ansigter. Uanset hvad han medvirker i, garanterer han altid sit publikum en unik oplevelse, hvor lattermusklerne ofte kommer på overarbejde. Derfor kan du roligt forberede dig på et indslag med humor og stor professionalisme.

Book Niels Olsen allerede i dag

Ønsker du et indslag, der med charme og stor humor kan sætte gang i ethvert event, så ring til os og få en pris på hele Danmarks entertainer Niels Olsen. Benyt også gerne kontaktformularen i højre side, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262