Klaus Mulbjerg

Tryllekunstner

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg er en helt unik personlighed, som blandt mange andre ting er idemand og medskaber af DR3’s fantastiske show “Fuckr med dn hjrne”, ligesom han er konsulent på alle Rune Klans one-man shows. Der er altså i høj grad tale om en erfaren herre, som endda har beriget os med bogen “Politikens Store Tryllebog”.

Trylleri og standup-comedy på én gang

Som en særdeles garvet entertainer er Klaus Mulbjerg vant til at aflæse sit publikum og sikre alle en fornøjelig og eventyrlig oplevelse. Han behersker i særdeleshed Close Up Magi, hvor tryllekunstneren går rundt blandt publikum og dermed skaber en intim og eksklusiv stemning. Og når Klaus Mulbjerg på samme tid er et begavet komisk talent, er du sikret en sublim oplevelse.

Skal der være konfirmation, 40-års fødselsdag, eller skal kollegaerne på arbejdet rystes sammen og have en helt fortryllende oplevelse? Uanset om I bliver 20 eller 80 personer til festen, kan Klaus Mulbjerg løfte arrangementet og sørge for, at latter, komik, magi og forbløffelse bliver et omdrejningspunkt, som I ikke glemmer foreløbigt. Her er i sandhed tale om træfsikker og stilfuld underholdning.

Book Klaus Mulbjerg allerede i dag

Du kan ringe til os i dag og få en pris på Klaus Mulbjerg, hvis du ønsker en oplevelse, der forener utrolig magi og latterfremkaldende komik. Du kan også benytte kontaktformularen til højre på siden. Så vender vi tilbage til dig.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262