Kasper Nielsen

Komiker

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Kasper Nielsen

I 6 år var Kasper Nielsen medlem af den populære improgruppe "Specialklassen", og så har han vundet DM i impro comedy! Derudover har Kasper været vært på Radio24Syv, sammen med komikeren Brian Lykke, og Kasper har også medvirket i "Live fra Bremen" og på "Go' Morgen Danmark", som den fiktive chauffør Tue.

Fejlbarligt og improviseret

Kasper Nielsen én mission med sit show “Fejlbarlig”: At overbevise publikum om, at vi skal blive bedre til at fejle!

På en fantastisk underholdende og ærlig facon, holder Kasper et stand-up inspireret foredrag – om det at føle sig som en fejl i sit eget liv: i folkeskolen, på studiet, i sit ægteskab og i sit arbejdsliv. Kasper Nielsen vil leve livet med mere accept af sine fejl og mindre fokus på “det perfekte”. Hans pointer er sjove, men de har også en refleksiv tyngde, der gør at publikum tager noget med hjem.

Som noget helt anderledes, inddrager Kasper Nielsen sit publikum i små, vanvittigt sjove, improvisationer – altid med respekt og kærlig nudging i sin kontakt med publikum. Med sine mange års erfaring som både coach og improviseringsskuespiller, får Kasper, sammen med publikum, skabt noget sjovt og unikt, og man mærker hvordan det føles, når fejl bliver til ressourcer. Og forhåbentligt er det ikke kun Kasper, der efter showet værdsætter at være “Fejlbarlig”.

Kasper kan også bookes til et super sjovt improshow til din firmafest, julefrokost eller medarbejderdag. Kasper Nielsen har mange års erfaring som improvisationsskuespiller. Han har flere gange vundet DM i Impro Comedy, senest i 2017.
Kasper er derfor garant for overraskende, stilsikker improviseret comedy, hvor bundniveauet altid er utroligt højt. Han har charme og er god til at skabe en fællesskabsfølelse blandt publikum.

Book Kasper Nielsen allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil opleve Kasper Nielsen med et stand-up show.
Ring til os i dag og få en pris på Kasper.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Kasper Nielsen

Om foredraget:

Virksomheder, politikere og meningsdannere har gennem de seneste mange år stillet flere krav til skolebørn, studerende og arbejdstagere. Vi skal yde mere til samfund og erhvervsliv. Samtidig er vi selv blevet mere fokuserede, når det gælder egne mål – hvad enten det er indenfor arbejdslivet, vores egen sundhed, valg af partner etc. Det handler i høj grad om at opnå “det perfekte liv”.

Vejen derhen er ligeledes i stigende grad blevet smallere. Det handler om at gøre ting “rigtigt”- for at kunne opnå sit mål! Men når der er så meget fokus på at gøre ting på den perfekte og rigtige måde, vokser potentialet for at gøre ting forkert på den anden side også. Der er mindre spillerum til at lave fejl og vi får oftere en opfattelse af at være “fejlbarlige”.  Og dette medfører dårlige vilkår for vores trivsel og mentale sundhed.


Showet retter sig især til studier, arbejdspladser og institutioner med f.eks. mental sundhed, godt arbejdsmiljø og anti-mobning som fokus.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Kasper Nielsen

Om foredraget:

Kasper Nielsen, der bl.a. er kendt fra Live fra Bremen, Radio24Syv og sit faste show på Comedy Zoo i København, er aktuel som kunstner til din firmafest, julefrokost eller medarbejderdag.

Kasper samt et par sjove kolleger optræder til din fest i et unikt og publikumsvenligt show. Der bydes velkommen, og efter at hver komiker, hver for sig, har sagt hej med et par jokes, så præsenteres et brag af et improviseret comedyshow (som du f.eks. kender det fra Rundt på Gulvet. Det er blot lidt bedre – både fordi Kasper har over 15 års erfaring og så har han flere gange vundet DM i impro comedy.

Publikum er inviteret med til at råbe inspirationsord og en gang imellem sker det, at showet slutter med, at chefen får en lille rolle på scenen HVIS han/hun har lyst.

Hvem har Kasper med i showet?

På bruttolisten over sjove folk, der elsker at være med er: Brian Lykke, Thomas Hartmann, Jacob Taarnhøj, Heino Hansen, Dan Andersen, Ane Høgsberg, Anders Fjelsted, Brian Mørk, Jacob Wilson, Mikkel Rask etc.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Kasper Nielsen

Kasper taler også om