Mode

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Mode. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Mode   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag!

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Mode har aldrig været så populært som det er nu. Med modeblade som Elle og Vogue og f.eks. begivenheden Copenhagen Fashion Week, er der stort fokus på, hvad der er hipt. Ikke kun hvad der er moden i dag, men i ligeså høj grad hvad der er moden i morgen og overmorgen. Men hvilke tendenser kan påvirke mode? Hvad er mode egentlig for en størrelse? Og hvad kan vi bruge den til? På vores hold af foredragsholdere har vi flere modeeksperter, og de har både stærke meninger og skarpe formuleringer til, hvad mode er og bør være. De kan besvare alle ovenstående spørgsmål og er helt med på, hvad der rør sig. De har styr på tendenserne og fulgt med i de helt nyeste ryk i moden. Og den viden vil de gerne dele med publikum. Der lægges op til masser af diskussion og debat, når det er tøj og mode, der er på programmet og for alle modeentusiaster vil dette foredrag uden tvivl være et hit. Vores modeglade foredragsholdere har mange års erfaring inden for branchen og kan med professionalitet og dedikation engagere sine publikummer og sætte skub i arrangementet med masser af tempo og energi. Det moderigtige foredrag kan bookes her og sikrer en skøn oplevelse for alle publikummer.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.