René Husum

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om René Husum

Hvis du leder efter en kompetent mand med stor erfaring inden for salgs-, ledelses- og organisationsudvikling, er René Husum et oplagt bud. René Husum, der står bag virksomheden Changemovers, har siden 2001 fået virksomheder og personer til at top-performe inden for sine tre kernefelter. 

Et CV, der ville få de fleste til at falde ned af stolen

Med et CV som René Husums er det intet under, at han er dygtig, til det han laver. Igennem tiden har René Husum bestyret den ene høje stilling efter den anden, men faktisk er han ligesom alle os andre. Han har en dejlig kone, tre søde børn og en passion for venner og amerikanske guitarer. Men hvad er hans hemmelighed så? René Husum arbejder med lederudvikling, strategiudvikling samt salgs- og organisationsudvikling – alle områder, som han har rådgivet utallige virksomheder omkring siden 2001.

René Husum arbejder ud fra en anerkendende og styrkebaseret tilgang, hvor han finder hver virksomheds eller persons styrker og bygger videre på dem. Her sætter han en ære i løsning af opgaver, hvor nøgleord som high-performance, udvikling, performance management og implementering er i fokus.

Med over 23 års erhvervserfaring på området ved René Husum, hvad det handler om, og han har fuldstændig styr på, hvilke mekanismer der er på spil. Med 18 års erfaring som management konsulent og leder kan du føle dig i helt trygge hænder hos René Husum.

Book René Husum allerede i dag

René er certificeret i flere profilredskaber, blandt andet DiSC. Ligeledes er han Certified Everything DiSC® Trainer og Accredited Facilitator i The Five Behaviors of a Cohesive Team™, og udover hele to MBA-uddannelser er han certificeret i personlig effektivitet, Stellar Management, MBTI/JTI og enneagrammet.

Oplev en mand med sans for udvikling og erhverv på tæt hold – en cocktail oplagt til et fagligt arrangement. Book René Husum allerede i dag. Ring til os for en pris på René Husum eller kontakt os via formularen i højre side.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som René Husum