Michelle Hviid

Forfatter, iværksætter og skribent

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Michelle Hviid

Michelle Hviid taler lige ind i hjertet af sit publikum, når hun med stor autenticitet holder dem i et kærligt jerngreb med sine ærlige og fængende fortællinger.

Med over 100 foredrag om året er hun en garvet foredragsholder, der med opstarten af datingportalen Running Dinner og succesbøger som ’Råstyrke’ også kan skrive iværksætter og forfatter på det imponerende CV.

Mere menneske end patient

Michelle Hviid insisterer på at have kontrollen over sit liv. Med stort drive og engagement smitter hun sit publikum med sin energiske, inspirerende og positive tilgang til livet, når hun hudløst ærligt fortæller om iværksætterdrømme, arbejdsliv og livet generelt. Det gør hun i sine populære foredrag ’Råstyrke’, ’Find arbejdsglæden’, og senest ’Verden og hverdag’ og ’Mere menneske end patient’.

Her kommer Michelle Hviids livssyn for alvor tydeligt til udtryk, når hun med humor, nærvær og begejstring puster nyt mod i sit publikum gennem en humoristisk tilgang til sit eget sygdomsforløb, hvor hun nægtede at lægge sig ned. Med lige dele eftertænksomhed og humor giver hun sit publikum fornyet motivation, handlekraft og kampgejst. Michelle Hviid indbyder altid til dialog efter sine foredrag, så også publikum kan komme til orde.

Book Michelle Hviid allerede i dag

Ring til os og få en pris på Michelle Hviid, hvis du ønsker et foredrag med fokus på gejst, handlekraft og autenticitet, eller brug kontaktformularen til højre på siden. Michelle Hviid kan også bookes på engelsk og som ordstyrer eller paneldeltager.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Michelle Hviid

Om foredraget:

En hjernetumor og en operation i hovedet, der ikke helt gik, som den skulle. En blindtarm, der skulle ud, en galdeblære som også måtte ud. Akut. En hel simpel standardoperation i livmoderen, som udviklede sig til en betændelse og yderligere 3 operationer, akut!

Michelle har været mere i narkose end de fleste. Hver gang starter det en kædereaktion af kaos. Børnene, det er bøvlet at være alene med et barn, når man bliver hentet af ambulance midt om natten.

Det er hårdt at slås med skyldfølelse, selv om man er uden skyld. Det er forfærdeligt at føle, at man er skyld i de nærmeste pårørendes søvnløse nætter, når man faktisk ikke er “skyldig” og oven i købet bærer sygdomsforløbet. Men man bærer skyldfølelse, uanset hvor meget de pårørende protesterer.

Michelle insisterer på at være mere menneske end patient. Hun fortæller ærligt og rørende om den ensomhed, der er forbundet med at være syg, ligge alene i en hospitalsseng igen. Michelle er ikke et nummer, en patient, men menneske. Og oven i købet er hun mest glad.

Hvordan taler vi til og om syge i Danmark?

Hvordan er det at føle sig umyndiggjort?

Hvordan tackler vi sorgen?

Hvad har vi brug for fra de pårørende?

I Michelles foredrag “Mere menneske end patient” bliver der talt om det, der er svært, men også det smukke i at overgive sig til den sårbarhed det er, at bede om hjælp.

Sorg er tabu i Danmark, det gør det ekstra kompliceret, når der er noget at sørge over. Fx tabet af livet, som man kendte det før. Michelles oplevelse var, at hun godt måtte være ked af det – i et par uger. Desværre var hun grådlabil i ca. 8 mdr. Ikke deprimeret, men i forståelig sorg. En sorg som ingen kunne håndtere.

Michelle slutter foredraget af med 10 konkrete råd til, hvordan man bedst tackler alvorlig sygdom som pårørende. Selvom det lyder trist og tungt, fortæller Michelle foredraget med den humor, som er en så integreret del af hende.

Første konkrete råd er: Hvordan skal menneskerne og de pårørende omkring dig, som ønsker at hjælpe dig, være i stand til at hjælpe dig, hvis du konsekvent signalerer, at du har styr på alting selv?

Og hvis de pårørende spørger patienten: “Hvad kan jeg hjælpe med?” vil de sandsynligvis svare “ingenting”. Af den simple årsag, at de – hvis de skal italesætte et yderligere behov oven på deres i forvejen dårlige samvittighed – stadig har ansvaret. Giv dem i stedet en valgmulighed: “Skal jeg komme med aftensmad eller tage din datter i biografen?” På den måde tager den raske ansvaret. Et godt tip er i øvrigt altid at hjælpe med børnene. Michelle drømte i sit alvorlige sygdomsforløb om, at nogen ville tilbyde at tage hendes datter en ugentlig dag i svømmehallen – hun sagde det bare aldrig til nogen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Michelle Hviid

Om foredraget:

Foredraget “Verden og Hverdag” er for dig, hvis du kan svare ja til bare et halvt af de her spørgsmål:

– Har du nogensinde følt dig træt?
– Har du nogensinde ønsket dit hår sad bedre?
– Har du nogensinde drømt at du var på Maldiverne?
– Har du nogensinde drukket dig fuld?
– Er du træt at tåbelige spørgsmål, som sygeliggør hele klodens befolkning?

Efter foredraget vil du få mere sex, tykkere hår og tyndere lår. Du vil sandsynligvis også opleve at dit hjem bliver renere. Eller måske har du bare haft en sjov aften, som får dig til at tænke over, hvad du vil med dit liv? Eller ikke lige gider.

Der kan skrives bøger om det, Michelle er dårlig til. Hun kan lynhurtigt samle et panel bestående af veluddannede eksperter, som på sekunder kan blive enige om, at hun er håbløs til det meste af det, vi normalt måler succes på. Så de emner holder hun sig fra. Der kommer intet om hverken økonomi, pension, orden eller struktur.

Men Michelle er også god til noget. Faktisk bedre end de fleste. Nemlig oplevelser. Mod. Verden. Turde. Gøre. Tro på det bedste. Autenticitet. LIVET.

Faktisk er hun så god til det, at det er blevet hendes levevej at skubbe lidt til alle, som gerne vil lidt mere, i hverdag og verden. Og Michelle elsker at tale med jer. Ruske jer. Dreje. Bare lidt.

Det nye foredrag hedder ”Verden og Hverdag.”

Michelle taler om store livsoplevelser – hun har stemplet et til pas ud og har indenfor det sidste år besøgt ret mange hjørner af verden, badet i floder i Peru, gået tur på Muren i Kina, kørt Sydstaterne i USA rundt med sine elskede børn. Besteget Kilimanjaro (på nær 400 meter).

Hendes hverdag er roligere end de flestes, og hun er mere hjemme end alle hun kender. Sover mere. Prioriterer slow living extremt. Og det er faktisk ikke engang en joke. 3-4 hele dage om ugen forlader Michelle næsten ikke sin lejlighed. Det kræver et venskab med den ensomhed, der har været en fjende en stor del af hendes liv. Men de har for længst sluttet fred. De deler i stedet det meste på en god måde.

Michelle frygter ikke så meget. Mere. Hun budgetterer med de fleste følelsers hyppige besøg. Til gengæld er hun sindssygt god til at prioritere efter sit hjerte mere end sin hjerne. For det kræver denne her sindssyge verden og hverdag.

Kom og hør det nye foredrag: Verden og Hverdag. Om lykken som kikker forbi i glimt. Vanen tro pakket ind i humor og selvironi.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Michelle Hviid

Om foredraget:

”Råstyrke” er titlen på Michelle Hviids seneste bog, der udkom i 2015. Bogen er på kort tid blevet en bestseller og dermed også aktuel som et ærligt, sårbart og rørende foredrag, der kredser om Michelles sygdomsforløb. I 2014 blev Michelle nemlig ramt af en tumor i hovedet. Den var godartet, heldigvis, men én ulykke kommer jo sjældent alene: Delvis døvhed, lammelse og ude af stand til at kende sine egne børn. Sådan lød følgerne. Book Michelle Hviid og hør, hvordan hun kæmpede sig op igen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Michelle Hviid

Om foredraget:

Mange af os kender sikkert til det at være bundet af vores frygt for, hvad andre vil tænke. Måske har man den bedste idé siden den dybe tallerken eller seriøse problemer, man har behov for at snakke om. Men tør intet sige. Michelle Hvid taler åbent, varmt og ud fra egne erfaringer, når hun kærligt og morsomt opfordrer til at tage sig mod til og tage sig den frihed det er, at være sig selv og være glad, så både arbejdsglæde, produktivitet og handlekraft stiger.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Michelle Hviid

Om foredraget:

Michelle Hviid udgav i 2011 bogen ”Skru op for livet – 20 kærlige los til at turde mere, give mere og få det hele dobbelt igen”, hvor hun opfordrer til at være modigere i livet. Book Michelle Hviid, der giver gode råd og fortæller om, hvor vigtigt det er at mærke efter, hvad man vil og dele ud af sine tanker og idéer. Bliv inspireret, motiveret og modigere med Michelle Hviid.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Michelle Hviid

Om foredraget:

Michelle Hviid er en af vores helt store kvindelige iværksættere. Med både datingsiden ”Running Dinner”, flere bøger samt som bagmand på forskellige velgørende formål, er Michelle en handlekraftig kvinde, der tør gå efter sine drømme. Tør du? Book Michelle Hviid og hør om hendes historie, hendes succes og hendes passion. Et underholdende foredrag baseret på Michelles egne erfaringer.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Michelle Hviid

Foredragsholdere i samme kategori som Michelle Hviid