Martin Veltz

Kant og humor

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Martin Veltz

Martin Veltz er et menneske med mange forskellige ansigter. Som energisk publikumsopvarmer og den ene del af makkerparret Veltz og Holm, der sammen kommenterede Kanal 5´s hæsblæsende program Wipeout, er Martin Veltz vant til at være på. Martin Veltz har med sin store erfaring inden for både comedy, TV og radio flere gange leveret præstationer i absolut topklasse, hvor specielt Martin Veltz Comedy Quadrologi satte nye standarder for kvaliteten af komik i Danmark.

Rablende energi og fantastisk overblik

Martin Veltz startede på DIN’s i 1995, hvor han med stort overblik og smittende glæde vandt mange hjerter for sine fantastiske shows. Som publikumsopvarmer er Martin Veltz vant til at have et stramt og kærligt greb om sine tilhørere, og han er ekstremt opmærksom på de virkemidler, der skal gøres brug af, når interessen skal fastholdes.

Martin Veltz færdes hjemmevant både på TV, i radio og på en scene, hvilket gør ham særdeles velegnet til varierende typer af jobs. Med kant og humor kan Martin Veltz håndtere en hvilken som helst forsamling. Hvis lattermusklerne skal have en omgang, skal du vælge Martin Veltz.

Book Martin Veltz allerede i dag

Brug formularen til højre, eller kontakt bookforedrag.dk, hvis du har brug for en erfaren foredragsholder, vært eller konferencier til et arrangement, hvor du har brug for en persona, der medbringer latter og fantastisk humør.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Martin Veltz

Om foredraget:

Efter over 15 år i mediebranchen som bl.a. publikumsopvarmer, har Martin Veltz en kæmpe publikumsforståelse, der gør, at han meget hurtigt kan aflæse og forstå sit publikum. Martin er på det nærmeste ekspert i at nå ud til et blandet publikum med forskellige kulturer, aldersgrupper og baggrunde og alligevel skabe en energisk stemning. Han deler med glæde ud af sine erfaringer i foredraget ”SOCIAL INTELLIGENS”, som kan bookes lige nu. Foredraget tager som udgangspunkt 1 time, men kan tilpasses det enkelte arrangement og kan skræddersys til både ansatte og kollegaer, til ledere og formidlere eller med fokus på kundeplejen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Martin Veltz

Martin taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Martin Veltz