Lisbet Dahl

Skuespiller I Instruktør I Forfatter

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Lisbet Dahl

UNDSKYLD, JEG BLANDER MIG er et nyt, levende og livsklogt foredrag af Lisbet Dahl, om at lytte til sin indre stemme og om at klare sig igennem tilværelsen, uden at lade sig tynge af fortrydelse eller af hvad andre mener.

Lisbet har igennem hele sit liv altid stolet på sin intuition, både på scenen, hvor hun har stået i mere end 50 år, og i privatlivet, der både har budt på op- og nedture. Foredraget tager udgangspunkt i bogen “UNDSKYLD, JEG BLANDER MIG”. Her fortæller Lisbet utilsløret og humoristisk om sit utraditionelle liv, og deler ud af alt hvad hun har lært på godt og ondt. Om det at vokse op med en alenemor og selv blive en. Om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet. Om sin karriere som skuespiller og instruktør, og den store revyfamilie på Bakken. Og om det at kunne finde sig til rette som 71-årig med fem børn, syv børnebørn og en godmodig broholmer.

Book Lisbet Dahl allerede i dag

Ønsker du et indslag, der med spændende livshistorier og en god gang humor? Så ring til os og få en pris på 3 Skvat Ta’r Fat. Benyt også gerne kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Lisbet Dahl