Kuno Bonne

Gør-det-selv ekspert I Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Kuno Bonne

Kuno Bonne er Danmarks førende gør-det-selv ekspert, TV-vært samt gør-det-selv Youtuber.

Gør-det-selv og iværksætteri

Kuno har i en årrække drevet eget byggefirma og udgivet bøgerne “Færdigt Arbejde” og “Grønne Sparetips” på Politikens forlag. Kuno har også været vært og handyman på en lang række boligprogrammer på både DR1 og TV2, og har haft sin egen klumme om stoffet i BT og Søndagsavisen. Sidst, men ikke mindst, driver Kuno Handyman.dk, der med sine godt 400.000 visninger pr. måned, er Danmarks største gør-det-selv website.
Udover dette er Kuno iværksætter, og har gennem tiden drevet en del virksomheder, heriblandt Kontorpladser.dk og Malerbasen.dk.

Kuno er en meget levende og underholdende foredragsholder, der forstår at fastholde lytternes opmærksomhed fra først til sidst. Man føler sig kort sagt godt tilpas i Kunos selskab. Kuno er åben for at tilpasse foredraget, så det passer bedst muligt til situationen.

Book Kuno Bonne allerede i dag

Ønsker du et indslag med masser af spændende viden om gør-det-selv arbejde? Så ring til os og få en pris på Kuno Bonne. Benyt også gerne kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Kuno Bonne

Om foredraget:

En bolig er en overordentlig kompliceret installation, der i virkeligheden repræsenterer det ypperste af teknik og tekniske opfindelser fra menneskets hånd. Det forunderlige er jo så, at lige præcis her, ved det mest komplekse, (og givetvis også det mest kostbare) vi nogensinde kommer til at eje, medfølger der ingen vejledning!
Det kan du lave om på nu. I dette foredrag/workshop kan du få styr på, hvordan du vedligeholder dit hjem. Danmarks førende Gør-det-selv ekspert Kuno Bonne, guider dig igennem boligens installationer, hvad de kræver af vedligeholdelse, og hvordan du kommer omkring dette på letteste måde. Kuno kommer også rundt om gode tips til malerarbejde, montageopgaver på alle typer vægge samt de mest almindelige reparationsopgaver i hjemmet.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Kuno Bonne

Om foredraget:

Du kender jo helt sikkert Youtube… men kender du også historien, og hvilke mekanismer, der ligger bag Youtube, hvilket indtjeningspotentiale, der ligger gemt i platformen, og hvad der egentligt skal til for at lykkes på Youtube?
I dette foredrag kommer Kuno Bonne blandt andet rundt om disse områder. Du bliver inviteret ind bag Youtube’s facade, og guidet rundt i alle kroge og algoritmer, for på denne måde at blive ordentligt introduceret til fremtidens måde at se TV på, hvad enten du vælger at blive seer eller aktør i verdens største og mest komplekse streamingtjeneste.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Kuno Bonne

Kuno taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Kuno Bonne