Kenneth Hansen

Økonomisk rådgiver I TV-vært

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Kenneth Hansen

Kenneth Hansen har som ekspert og økonom på TV-programmet Luksusfælden set utallige unge mennesker der er havnet i økonomiske vanskeligheder med en stor gæld på flere hundredetusindkroner.

Luksusfælden og de unges økonomi

Kenneth Hansen er økonomiuddannet på CBS og har i de sidste 12 år arbejdet med privatøkonomi. Kenneth har blandt andet arbejdet som bankrådgiver, og i de seneste 5 år har han været med i TV-programmet Luksusfælden, hvor han har hjulpet mange almindelige danskere med at få styr på deres økonomi.
Kenneth holder meget af at fortælle om privatøkonomi og at videreformidle sin store viden inden for emnet. Kenneths foredrag om privatøkonomi er rettet mod unge, da Kenneth ser flere og flere mellem 18 og 30, ende i RKI. Kenneth ser årsagen som manglende viden indenfor privatøkonomi, og har sat sig for at tage problemet op, inden de unge ender i økonomiske problemer.

Kenneths foredrag er rettet mod unge mennesker, der vil kunne lære en masse, der kan hjælpe dem til ikke at ende i økonomiske problemer, inden deres liv reelt er startet.

Book Kenneth Hansen allerede i dag

Ønsker du et indslag med masser af spændende viden om hvordan man får styr på økonomien? Så ring til os og få en pris på Kenneth Hansen. Benyt også gerne kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Kenneth Hansen

Om foredraget:

Flere og flere unge mellem 18-30 år ender i RKI. Årsagen er oftest manglende viden om privatøkonomi og muligheden for at låne (mange) penge allerede fra den dag, de bliver myndige. Men mange unge mennesker forbinder også det ”rigtige liv” med at eje den nyeste Iphone og MacBook eller kunne tage på café med vennerne hele tiden. Og hvis man ikke har midlerne til det, ja så kan man jo bare tage et lån!

Kenneth Hansen har som ekspert og økonom på tv-programmet Luksusfælden set utallige unge mennesker, der er havnet i økonomiske vanskeligheder med en stor gæld på flere hundredetusind kroner. Mens gældsoptagelsen står på, skænker de unge mennesker sjældent konsekvenserne for deres fremtid de store tanker. Først mange år senere finder de ud af, at de ikke har de samme muligheder som deres jævnaldrende, for at købe deres drømmelejlighed, starte på et nyt studie eller måske købe en ny bil.

Ifølge Kenneth Hansen gør vi samtidig ikke nok som samfund, for at klæde vores unge mennesker på til den økonomiske verden der venter dem, når de fylder 18 år. Her skal de pludseligt tage stilling til mange økonomiske spørgsmål.

  • Hvad er en års- og forskudsopgørelse for noget?
  • Hvad er et budget og hvordan bruger jeg det?
  • Hvad står ÅOP for og hvad skal jeg bruge det til?
  • Hvor galt kan det gå med et kviklån og hvad er en høj rente?
  • Og hvorfor er det en god idé, at have en opsparing?

Alle disse spørgsmål plus mange flere besvarer Kenneth i det foredrag, han har udviklet til unge mennesker mellem 15-30 år. Foredraget varer ca. 45-60 min og suppleres løbende med klip fra Luksusfælden, for at gøre de forskellige ting meget mere konkrete for de unge.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Kenneth Hansen

Foredragsholdere i samme kategori som Kenneth Hansen