Johnni Gade

Radiovært I Youtuber

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Johnni Gade

Johnni Gade er kendt fra både YouTube, radioverdenen, livestreams på Twitch, freestyle rap og meget mere.

Fra morgenradio til YouTube-stjerne

Johnni Gade har i 5 år stået op kl. 04.00 for at vække nordjyderne, som vært på radioprogrammet Morgenkøterne på ANR. Et program, som vandt ham Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon for “Årets Regionale Radioprogram” i 2018.
Men nu er Johnni blevet selvstændig og har skrabet ikke mindre end 170.000 abonnementer ind på sin YouTube kanal. Johnni udgiver ugentligt YouTube videoer, der ses af flere hundredtusinder mennesker.

Johnni har cementeret at mediet absolut ikke kun er reserveret til de yngre videoskabere og på en satirisk, drillende måde er det lykkedes ham at stille spørgsmålstegn ved alle de mærkværdige ting, unge YouTubere er kendt for, hvilket også har affødt kælenavnet ‘YouTube Pædagogen’.

Ved årets Guldtube i 2017 vandt Johnni hele tre priser for sine YouTube videoer, nemlig for “Årets Humor”, “Årets Virale Hit” og “Årets Video”.

Johnni har erfaring som freestyle rapper, hvor han har været blandt landets allerbedste, og med en baggrund som folkeskolelærer og Social Media kandidat, så kan Johnni på en satirisk måde guide dig igennem junglen af sociale medier, som voksne ofte farer vild i.

Når Johnni holder foredrag, er det med masser af YouTube-, radio- og battleklip, og hvis du tør at prøve kræfter med en improviseret rapbattle til slut, så er der også mulighed for det.

Book Johnni Gade allerede i dag

Ring til os og få en pris på Johnni Gade. Benyt også gerne kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Johnni Gade