Jerk W. Langer

En levende lægevidenskabelig opslagsbog

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jerk W. Langer

Jerk W. Langer har tonet frem på danskernes TV-skærme mange gange i løbet af den seneste årrække. Han er en af dansk TV’s mest brugte læger og kosteksperter, og i sine foredrag deler han sin viden med danskerne. Her giver han en nytænkende vinkel på sundhed, motion og ernæring med spændende inputs og historier.

Faglig viden på en letforståelig måde

At beskrive Jerk W. Langer som en levende lægevidenskabelig opslagsbog er næsten en underdrivelse. Han besidder en enorm viden og ekspertise inden for lægefaget, og så krydrer han sin viden med egne undersøgelser. Alt sammen formidlet på en letforståelig og down to earth facon.

Jerk W. Langer er blandt andet kendt for at medvirke i DR1’s ‘Aftenshowet’ og TV2s ‘En kur, der dur’, og så er han skribent på magasinerne Aktiv Træning og Iform. Han kan på flere områder bryste sig af selv at have bidraget til sit fag. Han står nemlig bag begrebet “KRAM”, som beskriver livsstilsfaktorer, og som bruges på landets sygehuse. Disse, og meget mere, vil du kunne høre ham fortælle om, når du booker et foredrag med ham.

Book Jerk W. Langer allerede i dag

Jerk W. Langer leverer et nytænkende foredrag baseret på solid, faglig viden – alt sammen fremført så publikummet kan forstå det. Vil du booke Jerk W. Langer, kan du kontakte os med det samme via vores kontaktformular til højre. Du kan også kontakte os via telefon for at få en pris på Jerk W. Langer.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Jerk W. Langer

Om foredraget:

Med en antiinflammatorisk kost kan du opnå:

– Bliv glad, sund og få overskud
– Sov godt og få masser af energi
– Vægttab
– Stabilt blodsukker og bedre fordøjelse
– Godt humør og færre smerter

Jerk W. Langer holder motiverende foredrag uden løftede pegefingre om, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske. Jerk har udviklet den antiinflammatoriske kost, der skyller som en lavine over landet, og som har hjulpet mange danskere til et bedre liv.

Er du klar til den store forvandling? Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Snarere tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer.

Bliv inspireret af kloge valg i hverdagen uden løftede pegefingre. Se yngre ud. Bliv slank uden at sulte. Slip af med smerter. Få styr på blodsukker, gigt, hud, blodtryk, kolesterol, tarmflora og fordøjelse. Sov bedre og stress mindre. Husk bedre. Brug mindre medicin. Lev længere og vær rask, glad og aktiv imens.

Jerk W. Langer viser dig, hvordan du gør med udgangspunkt i sine bestsellerbogen “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost” om antiinflammatorisk mad, bevægelse, motion og levevis. Det er både underholdende, spændende og inspirerende.

Jerk taler om antiinflammatorisk kost og levevis, det helt nye begreb inden for sundhed, som Jerk har indført i Danmark.

Du får også en rundtur gennem tidens mest populære slankekure, og du får Jerks bud på, hvad en sund slankekur egentlig går ud på.

Undervejs kommer du op at stå, får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlig puf bagi. Ingen tomme løfter eller alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger, samt god lejlighed til at stille alle de spørgsmål du vil.

Jerks nye foredrag fortæller om kost, motion og søvn i øjenhøjde med publikum.
Med hjem får du værktøjer og redskaber til det gode liv ad libitum, nye vinkler på den sunde livsstil – enkelt og evidensbaseret. Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jerk W. Langer

Om foredraget:

Lev 15 år længere med bevægelse, motion og verdens sundeste kostpyramide.

Hør foredraget, hvis du er træt af løftede pegefingre om alt det, du bør gøre for at holde dig sund, både på jobbet, i fritiden og hjemme. Selvfølgelig bør vi passe godt på vores krop, men trods motionsnørder og kosteksperter er det svært at få passet de mange gode råd ind i en travl hverdag. Jerk W. Langer viser dig, hvordan du med små justeringer sniger mere bevægelse ind i hverdagen, hvordan du optimerer spisevanerne uden afsavn, finder de bedste kosttilskud, slanker dig uden store afsavn og udnytter gevinsten ved god søvn og mindre stress.

Jerks plan giver dig energi, bedre præstationer, god nattesøvn, vægttab og erstatter alskens sygdomme og skavanker med 15 ekstra leveår i fuld vigør. Under foredraget kommer du op at stå, får mange praktiske råd, forhåbentlig et par gode grin og et venligt skub bagi. Der er ingen tomme løfter og alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger og ikke mindst gode muligheder til at stille spørgsmål

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jerk W. Langer

Om foredraget:

Jerk holder en række andre foredrag med forskellige emner:

Verdens sundeste kostpyramide – optimal sundhed / hjælp mod mange sygdomme.
En kur der dur – den bedste slankekur til netop dig.
Kost, motion og sundhed for børn og unge – for børn og unge, lærere, pædagoger, forældre, konferencer m.fl. Målrettes til jeres ønsker.
Motion og bevægelse gør dig glad og sund – Inspiration til dig der gerne vil i gang.
Marathon og langdistanceløb – sundt eller farligt? Få svar på dine bekymringer.
Vitaminer, kosttilskud og sund kost – få styr på fup og fakta.
Hold din hjerne i topform – både for unge og gamle.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jerk W. Langer

Foredragsholdere i samme kategori som Jerk W. Langer