Jens Gaardbo

Kommunikation, medier og branding

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jens Gaardbo

Jens Gaardbos historik og erfaring med massemedierne er bred og vid. Han startede som en både farverig og seriøs nyhedsvært på TV2 i 1988 og var en del af den succes, som TV2 med det samme oplevede. Når Jens Gaardbo dukker op på skærmen, sker det med en aura af en troværdighed, som kun de færreste kan bryste sig af, hvor han trækker på både sit veludviklede intellekt og sin naturlige omgang med fjernsynsmediet. Jens Gaardbo har haft flere roller i TV, men fælles for dem alle har været det formidlende element.

Kommunikationsrådgiver med flere kasketter

Jens Gaardbo holder foredrag om strategisk kommunikation, medier og branding. Som tidligere kommunikationsrådgiver er det nemlig felter, Jens Gaardbo selv har stor erfaring med, og han formidler sine budskaber på en nærværende facon, mens han på samme tid er så konkret, at tilhørerne kan bruge budskaberne som værktøjer i deres (arbejds)liv.

Jens fungerer ikke blot som foredragsholder, men er også en erfaren vært og konferencier, der formår at gå i clinch med publikum og være dem en suveræn sparringspartner.

Book Jens Gaardbo allerede i dag

Brug kontaktformularen, eller ring til os, hvis du gerne vil booke Jens Gaardbo. Jens  kan både bookes til foredrag, som vært eller konferencier.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Jens Gaardbo

Om foredraget:

Som journalistuddannet og erfaren, anerkendt studievært kan Jens Gaardbo holde foredrag om en hel del. Særligt fremhævede emner kunne være:

Kommunikation og kommunikationsrådgivning
Medie Danmark – om mediebilledet i landet

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jens Gaardbo

Foredragsholdere i samme kategori som Jens Gaardbo