Janni Ree

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Janni Ree

Fra Oddset Janni til Janni Ree Janni Ree er en kvinde, der har oplevet det meste. Fra feteret ikonisk stjerne som Oddset Janni til en fængselsdom, der var tæt på at knække hende. Før det levede hun endda et rigmands liv i sus og dus i USA, men blev smidt ud af landet på røv og albuer samtidig med at hendes daværende mand kom i FBI´s søgelys.

Fra svigt til Vedbæklund

Janni Ree har i mange år været en fast bestanddel af Danmarks kulørte magasiner, hvor hun er blevet udsat for lidt af hvert. Med til kendis-rollen følger en offentlig interesse, som ikke altid har været positiv. Men Janni Ree har gang på gang været i stand til at hive sig selv op ved nakkehårene og komme videre i livet.

Janni Ree voksede op omgivet af voksne mennesker, der gang på gang svigtede hende. Og i hendes foredrag kan du høre hende fortælle om, hvordan skolen var et fristed, hvor drømmen om at blive advokat blev født. Ligesom Janni Ree indvier dig i det rædsomme fængselsliv, hvor hun både var gennem varetægt og afsoning, samt om hele den sag der førte dertil.

Der er også historien om dårlige kys med Naser Khader og en lille fortælling om ministeren, der mente, han kunne knalde, hvem han ville.

I løbet af foredraget fortæller Janni Ree også om ægteskabet med den 25 år ældre milliardær Karsten Ree og viser billeder fra deres smukke og glamourøse hjem, ligesom du kan komme med en tur til Afrika og få et lille indblik i Karstens afrikanske farm eller et par indblik bag scenen, på program serien Forsidefruer som Janne deltager i.

Janni fortæller også ærligt om kendis livet, snobberne der mister jordforbindelsen og om alt det der foregår udenfor de rullende kameraer.

Foredraget har form som et interview, hvor Janni Ree har selskab af journalist Jimmy Bro Støvring, der har skrevet Janni Rees biografi.

Publikum får også mulighed for undervejs at komme med spørgsmål helt uden filter.

Book Janni Ree allerede i dag

Ring til os i dag og få en pris på Janni Ree, hvis du er interesseret i at høre, hvordan det er både at være en feteret forside-stjerne og en kvinde, hvor dæmonerne hele tiden ligger på lur. Du kan også bruge kontaktformularen til højre på siden, hvorefter vi vil vende tilbage.

Som regel vil det også være muligt at købe Janni´s bog signeret til disse foredrag.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Janni Ree