Huxi Bach & Karen Thisted

2 løse kanoner

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Huxi Bach & Karen Thisted

Karen Thisted og Huxi Bach har i en årrække fungeret som en uløselig duo, der optræder sammen og kommenterer politiske events og tilbyder skarpe analyser med et glimt i øjet. Huxi Bach har været kendt som den hurtige og knivskarpe vært på programmer som Boogie og Den Løse Kanon på P3. Sidstnævnte var et radioprogram, hvor Huxi Bach blev assisteret af journalist og forfatteren Karen Thisted, som på trods af en stor aldersforskel supplerer den unge og kække københavner på bedste vis.

Smagfuldt sammensat kulturkanon

Sammen har Huxi Bach og Karen Thisted tilgang til et sammensurium af tanker og kommentarer, som de gerne deler ud af på organiseret vis. De to kloge hoveder fungerer særligt godt på radioscenen, men kan sammen bookes til foredrag, hvor temaerne fra radioprogrammerne og den interne dynamik også kommer godt til udtryk.

Man kan karakterisere Thisted og Bach som en smagfuld kombination af politisk analyse krydret med satire, anekdoter og et smil på læben. Sammen har de vundet flere priser og har opnået en stor fanskare på tværs af flere segmenter.

Book Karen Thisted og Huxi Bach allerede i dag

Karen Thisted og Huxi Bach kan bookes til flere forskellige typer events. Book Huxi Bach og Karen Thisted til et foredrag eller et indlæg ved at udfylde formularen til højre. Et selskab med disse to bliver uforglemmeligt, sjovt og tankevækkende.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Huxi Bach & Karen Thisted

Om foredraget:

Hele Danmark stiftede bekendtskab med den sprængfarlige og skarpe duo, Huxi Bach og Karen Thisted, da de introducerede programmet ”Den Løse Kanon” på P3 i 2009. I dette foredrag får du selskab af begge værter: en kvindelig forfatter i 60’erne og en mandlig satiriker i 30’erne. Oplev mødet mellem de to modsætninger og hør deres baggrund for at lave programmet, udvælge deres ”ofre” samt deres bud på hvordan verden burde se ud.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Huxi Bach & Karen Thisted

Huxi taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Huxi Bach & Karen Thisted