Erik Clausen

Filmskaber og foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Erik Clausen

Erik Clausen har været en uvurderlig del af dansk kulturliv i en menneskealder. Med komik, fornuft og brændende satire har Erik Clausen revset den danske folkesjæl og med film og foredrag delt sine tanker om livet og ikke mindst kærligheden. Erik Clausens foredrag er farvet af hans verdensopfattelse, og han forspilder ikke en chance for - med hvæsset tunge - at ytre sin mening om samfundet og de mennesker, som leder det.

Samfundskritik og livsglæde

Erik Clausen tager blandt andet udgangspunkt i sine anmelderroste og samfundskritiske film, når han holder foredrag. Med et hjerte, der banker for de svageste i samfundet, er Erik Clausen garant for et sammensurium af hyperaktuelle indslag og en underspillet sympati for de skæve eksistenser.

Et foredrag af Erik Clausen vil få dig til at smile, grine og græde. Erik Clausen formår at balancere mellem det tragiske og det komiske på en sådan måde, at livet pludselig giver helt ny mening. Her præsenteres du for livet, som det ser ud – både når det regner, og når solen skinner.

Book Erik Clausen allerede i dag

Erik Clausen er din garanti for en aften i fantastisk selskab. Ring til os, eller brug formularen til højre på siden, hvis du vil tage på en rejse med hele Danmarks Erik Clausen.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Erik Clausen

Om foredraget:

Et komisk foredrag med spøjse observeringer og både spændende og interessant indhold. Det kommer til at handle om nogle af Eriks mange oplevelser indenfor film, gøgl og kunst – alt sammen fortalt med et humoristisk glimt i øjet, der uden tvivl kan give et smil på læben. Få rørt både lattermusklerne og de små grå.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Erik Clausen

Foredragsholdere i samme kategori som Erik Clausen