Anders Langballe

Politisk redaktør | Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Anders Langballe

Anders Langballe har fulgt dansk politik helt tæt som journalist på Christiansborg i mere end 15 år. Han kender politikernes styrker og svagheder og kan formidle dansk politik på levende og fængende facon.

“Dansk politik her og nu” med Anders Langballe

Anders Langballe holder foredraget ”Dansk politik her og nu”. En gennemgang af livet på Slotsholmen med udgangspunkt i, hvad der sker netop nu. Partiernes og politikernes positioner. Hvad bliver til noget og hvad er blot spin og varm luft?

Langballe er altid opdateret på de seneste nyheder fra Christiansborg og giver med dem som udgangspunkt et humoristisk indblik i livet på Slotsholmen. Derudover har han stor erfaring som ordstyrer, der både kan udfordre og interviewe på engagerende facon. I sine foredrag inddrager han altid personlige oplevelser fra frontlinjen på Christiansborg. Foredragene inviterer til efterfølgende spørgsmål og debat om dansk politik og mediernes rolle i folkestyret.

Anders Langballe

I snart ti år har Anders Langballe arbejdet som tv-journalist på TV2 og før det som journalist på Jyllands-Posten og Ekstra Bladet. Han er kendt fra tv, hvor han rapporterer om politik og laver skarpe interviews med landets ledende politikere. Derudover er han en af landets mest benyttede politiske analytikere og flittig deltager i forskellige programmer om dansk politik – bl.a. det populære Besserwisserne på TV2 NEWS.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Anders Langballe