3 Skvat Ta'r Fat

Foredragsholdere

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om 3 Skvat Ta'r Fat

Henrik Mathiasen, Søren Lynge og Anders Bircow fortsætter succesen med deres nye og energifyldte show, der sætter fokus på at øge danskernes niveau af hverdagsglæde. Fra scenekanten vil du opleve en unik energi, få masser af gode grin – men samtidig lære en masser om dig selv og dine kollegaer.

Hverdagsglæde

Ved brug af humor, musik og sketcher giver de tre entertainere nogle simple bud på små skridt, der kan øge DIN hverdagsglæde. Hør også deres rørende beretninger om personlige kriser, der endte som katalysatorer til rejsen mod et bedre liv. Om 3 Skvat der tog fat!

Missionen for de tre erfarne herrer er at gøre det gode danske liv endnu bedre og samtidigt slå et slag for, at man gerne må have det sjovt og lære noget samtidigt.

For det bør vel ikke være forbudt at grine og lære lidt samtidigt? Foredraget bryder med dette princip, og efterlader deltagerne med et tankevækkende smil på læben og inspiration til at træffe personlige valg. Foredraget har til formål at optimere ethvert menneskes livskvalitet – både privat og på arbejdet.

Henrik Mathiasen
Foredragsholder, forfatter og erklæret optimist. Henrik har gennem mere end 10 år uddannet en perlerække af danske og internationale virksomheder i optimismens verden.

Søren Lynge
Inspirerer mennesker nemmere, mere problemfrit og lykkeligere gennem livet. Søren er ekspert i Mental Sundhed. Med over 3.000 foredrag bag sig, er han en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere.

Anders Bircow

Skuespiller og entertainer. Anders har gennem mere end 30 år fået folk til at grine. Nu er hans mission at give publikum et mere varigt smil på læben.

Book 3 Skvat Ta’r Fat allerede i dag

Ønsker du et indslag, der med unik energi og masser af grin? Så ring til os og få en pris på 3 Skvat Ta’r Fat. Benyt også gerne kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Start her

 • Vælg foredragsholdere:

 • Udfyld dine oplysninger:

  Felter markeret med * er påkrævede

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af 3 Skvat Ta'r Fat

Om foredraget:

Målet med showet er at give deltagerne helt konkrete værktøjer til:

 • at vælge og vedholde et optimistisk og positivt syn på livet
 • at opbygge selvværd og selvtillid
 • at træffet et bevidst valg om arbejdsglæde
 • at kende sig selv og sine kollegaer – er du en Mickey Mouse eller en Anders And?
 • at bytte dårlige vaner ud med gode
 • at forstå hvad “god værkstedshumor” er

Efter foredraget udleveres et 10-siders kompendium med øvelser til opfølgning. Herudover kan der tilkøbes diverse bøger, personprofiler og uddannelser.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med 3 Skvat Ta'r Fat

Foredragsholdere i samme kategori som 3 Skvat Ta'r Fat